Wszystko super! (1) Jak dla mnie wszystko w najlepszym porzadku. Zarowno z mebli jak i obslugi... Manka Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych... Polecam naroznik (1) firma bardzo nie zetelna jesli chodzi o jakosc wykonania , nie polecam no... kubus
Dts (1) Uwazam ze ceny za transport z kosmosu wziete nie wazne czy to 5 km czy 30km... Klient Polecam (1) Fajnie że jest taki sklep jak Resto Design, obsługa super. Pani w C.H... klientka Odradzam kupowanie w tym skepie !! (3) Odradzam kupowania w tym sklepie, 3 tygodnie po złożeniu zamówienia i... Bożena ... (2) Przyjmują zamówienie oraz zaliczkę. Zaliczki nie przekazują fabryce oraz nie... Pablos Polecam (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Każdego klienta traktują z szacunkiem i... Zadowolona klientka dostawa (2) Otrzymałam SMS-a, że w danym dniu pojawi się kurier z meblami, nie... małgorzata widzę, że typowo po polsku, piszą tylko niezadowoleni (2) Pierwszym zakupem były trzy meble skrzyniowe do salonu oraz narożnik.... Michał i Asia obsługa klienta (1) Sklep na przywidzkiej. Oferta bogata, meble ładne, ale obsługa klienta po... szura Telefon (1) Od tygodnia nie można się do Państwa dodzwonić. Dramat. Czekam dziś na... Kasia Polecam (1) Duży wybór wzorów mebli wykonanych z bardzo dobrych materiałów.Wykonali mi... .... wszystko do reklamacji (3) kupiłam niedawno w BRW sofę , stół i krzesła. wszystko nadawało się do... Mirka Każdy znajdzie cos dla Siebie (1) Jest to miejsce warte polecenia i to właście chciałam teraz zrobić.Duży wybór... Klientka salonu Dno, gruba warstwa mułu a dopiero potem BRW! (3) Meble przyszły uszkodzone, wyszczerbione.. Na reklamację czeka się 3 razy... K.J. Niesolidne meble (2) Przestrzegam wszystkich przed zakupem mebli BRW. Kupiłam łóżko podczas... RENATA Stracone nerwy (2) zamówione meble wyznaczony ostateczny termin realizacji i nic... czekaj sobie... Monika ZDECYDOWANE TAK (1) Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Resto Design.Oferują ogromna gamę... Kamil Polecam (1) Naprawdę jestem mile zaskoczony, już dawno nie widziałem tak dobrze... Radosław