Polecam (1) Naprawdę jestem mile zaskoczony, już dawno nie widziałem tak dobrze... Radosław Masakra!! Towar poniżej jakiejkolwiek jakości! (1) Zamówiliśmy meble dla dzieci, z dwóch różnych serii.. Meble z obu serii były... Alex Odradzam stanowczo zgłoszenie 2017/REKL/GKR/003881 (1) Zamówione meble łacznie z dostawą i montażem. Podczas montaży - polecany... jada
Bardzo niezadowolony. Odradzam zakup w tym sklepie ! (2) Terminy nic nie znaczą, 6 tygodni opóźnienie i nadal niema mebli !!! Tomasz Dobre meble (2) Dobre meble w niezłych cenach , spory wybór kanap. Waldek Nie dostarczono zamówionych mebli !!! (3) Jestem bardzo niezadowolony z obsługi i zachowania pracowników oraz Prezesa... Krzysztof Firma przewozowa DTS (1) Ja bardzo polecam tę firmę ponieważ jestem bardzo zadowolona. Panowie... Jola nieuznana reklamacja (1) Odradzam zakup w salonie Agata meble.Zakupiony narożnik z ekoskóry za... Kamila z Gdańska Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm. W przeciwieństwie do wielu innych sprzedawców z którymi... ŁUCJA PRAWDZIWE RATY O % (1) Dopasowanie oferty do potrzeb klienta w 100 %. Perfekcyjni i terminowi.... Kornelia Masakra (1) Mialem w zyciu pewnie kilkadziesiat razy dostawy do domu przy okazji kuriera.... Rozwalony POLECAM (1) Doskonała obsługa warta polecenia :) Duży wybór mebli, fachowe doradztwo,... Adrian POLECAM (1) Z całą pewnością firma godna polecenia. Świetny kontakt,przyjemna obsługa,... Jadwiga Sypialnia (1) Zakupiłem sypialnię Atlanta , łózko , jakość dobra i jestem zadowolony , jak... Adam Nie polecam! (1) Termin oraz umowa nic nie znaczą. Każda rozmowa kończy się przesunięciem... Hanna Polecam wszystkim (1) Miła obsługa - bardzo rzetelni ludzie, fachowe doradztwo przede wszystkim!!... klent CARLOS (1) Witam, właśnie otrzymałam zestaw mebli Carlos :) Muszę przyznać, że jestem... klientka FIRMA NA 6 (1) Pragnę podziękować firmie Resto Design za perfekcyjne wykonanie zamówienia na... Igor Zdecydowanie odradzam! (3) Zakupiłem meble pod koniec 2013r (łóżko, 2 szafki, 1 komoda). Niestety komoda... P.T. Polecam (1) Kupiłam tutaj kilka mebli. Zamówienia osobiste i przez internet są... klient