CARLOS (1) Witam, właśnie otrzymałam zestaw mebli Carlos :) Muszę przyznać, że jestem... klientka FIRMA NA 6 (1) Pragnę podziękować firmie Resto Design za perfekcyjne wykonanie zamówienia na... Igor Zdecydowanie odradzam! (3) Zakupiłem meble pod koniec 2013r (łóżko, 2 szafki, 1 komoda). Niestety komoda... P.T.
Polecam (1) Kupiłam tutaj kilka mebli. Zamówienia osobiste i przez internet są... klient Nie zgadzam się z moim przedmówcą Panem Andrzejem, że Pan Artur jest nieuprzejmy (1) Kupiłam ponownie, miesiąc temu u Pana Artura w salonie w Gdańsku meble i... Ewa POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i fachowości Państwa zespołu. Mogę z... Igor ok (1) Zamówiłam w agacie kolejny mebel, a mianowicie biurko (jeszcze piękniejsze... gobaria Super salon (1) Szybka realizacja zamówienia - to zdecydowanie muszę pochwalić. Obsługa... Stefka PROMOCJE (1) Tak właściwie to chyba większość mebli w moim domu jest z tego salonu. Mają... Radek nie polecam (1) Nie polecam, Pan Artur to bardzo nieuprzejmy cżłowiek. Pan ANdrzej POLECAM (1) W poszukiwaniu sofy przebrnąłem przez kilkanaście sklepów w necie i... Jakub Bardzo zadowolony klient (1) Wszystkim, którzy z pośród dużej ilości studiów projektujących i wykonujących... Jarosław Milewski Zadowolony klient poleca (1) Wysoki poziom usług, profesjonalizm, terminowość wykonania to główne zalety... Aga Polecam (1) Zakupy bardzo udane w pełni zadowalający efekt współpracy Polecam zbyszek Polecam (1) Firma super, robi na czas i spełnia wszystkie zamówienia, nawet te... Zadowolony klient Polecam (1) W salonie RESTO zakupiliśmy stół do jadalni oraz lawę do salonu.Zakupu... Seba Udane zakupy (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, produktu i całego przebiegu zamówienia. W... Sylwia Polecam (1) Fajne salony z dużymi możliwosciami .Mialam możliwość odwiedzenia kilku w... Gość opóźnienia (1) Kupiłem . To znaczy zamówiłem i zapłaciłem za rogówke i stół kucheny.... Andrzej Resto Design dla każdego (1) Zakupy w salonie to czysta przyjemność - obsługa potrafi świetnie doradzić,... Zadowolony klient