Bardzo pozytywnie (1) Rewelacyjnie!!!! Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta.... POZYTYWNA KLIENTKA Najlepsza jakość!!! (1) Super jakość oferowanych mebli, świetna obsługa z indywidualnym podejściem do... annap-s PROFESJONALIZAM (1) Wielki profesjonalizm. Niesamowicie miły i profesjonalny kontakt ze strony... kryskras87@gmail.com
GRATULACJE (1) Piękne meble dzięki którym salon nabrał stylu.Terminowa dostawa,profesjonalna... Krystyna Rzetelna firma (1) Witam. Bez zbytniego rozpisywania się . W obecnej dobie bylejakości firma... Michał Kupiłam i polecam (1) Firmę znalazłam przez allegro. Po obejrzeniu mebli na stronie firmy,... Joanna super sklep świetne ceny (1) Super meble w bardzo dobrych cenach wybór mebli naprawdę MEGA.Każdy znajdzie... Kamila Fotel Carlos (1) Polecam - fotel wykonany bardzo dokładnie, z bardzo dobrych materiałów,... jola Jak dla mnie rewelacja (1) Postanowiliśmy kupić większy stół do dużego pokoju. Zaczęliśmy jeździć po... Renatka Meble dla każdego (1) Resto Design oferuje meble najwyższej jakości. Mam bardzo przyjemne... Suchy Sklep godny polecenia (1) Sklep jak najbardziej mogę polecić. Meble są super, wszystko rewelacyjnie... zadowolony klient Bardzo polecam - Kuchnie Agata (1) Bardzo polecam Pana Marcina z działu kuchnie. Pan Marcin zaprojektował nam... Justinek RZETELNY SPRZEDAWCA (1) Meble są wykonane perfekcyjnie , jestem bardzo zadowolony z wykonania ,... Makar Skandal, brak kontaktu z biurem nie odbierają telefonów (1) Zdecydowanie nie polecam ! brak kontaktu, nie odbierają telefonów, nie... klient Bardzo udany zakup (1) Miła konkretna obsługa, która zawsze doradzi nawet najbardziej... ... NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM!!! (1) Wszystko dobrze dopóki nie otrzymasz produktu, który w stosunku jakość do... klientka z Gdyni Warto (1) Naprawdę warto robić zakupy w tym sklepie.Spotkałem się tam z sympatyczną... Klient Bardzo Dziękuję :) (1) Realizacja mojego zamówienia odbywała się z dużym zaangażowaniem ze strony... Sylwia Bardzo mi przykro, że nie mogę z czystym sumieniem nikomu polecić tego sklepu (1) kupiłam kanapę, kanapa przyjechała z miesięcznym opóźnieniem, czyli ponad dwa... Agata Wielki pozytyw (1) Wielki pozytyw... na bieżąco byłem informowany o stanie zamówienia. Samo... Marcin