Szkoda słów (1) Meble ogólnie ładne, wydają się być masywne, ale co do obsługi to MASAKRA.... Joanna polecam (1) Z zakupu mebli w tym salonie jestem bardzo zadowolona, meble dobrej jakości i... adamella Sprzedaz (1) System sprzedazy jak za czasow PRL Trzeba prosic by sprzedali Nie mozna... Ripper
NIE POLECAM, GORĄCO ODRADZAM (6) Dopóki jest się klientem, który jeszcze nie zapłacił, wydają się super, ale... Ewa Gosia - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Obsługa w sklepie... Gosia TRAGEDIA !!! (2) rogówka zakupiona w lutym rozpadła się w lipcu reklamacja złozona 15.07 dziś... kamil Fantastyczne meble! (1) Zamówiłam sypialnię, która właśnie przyszła i jestem zachwycona. Pani, z... Katarzyna wszystko o czasie i zgodnie z zamówieniem (2) Robiliśmy z narzeczonym zakupy w tym sklepie po raz pierwszy, zdecydowaliśmy... Patrycja Nie polecam (1) Nie polecam. Problem reklamacji! !!!!! Za taką cenę żeby meble reklamować!... Agnieszka reklamacja krzeseł - dramat (1) Po zakupie krzeseł otrzymaliśmy krzesła w zupełnie innym wybarwieniu.... Daw Fachowa i profesjonalna obsługa klienta. (1) Chciałem pochwalić za obsługę Pana który tam pracuje, towar na czas. W dobrej... Janusz Warto odwiedzić! (1) Nie rzucający się w oczy sklep na Zaspie a w środku spory wybór materacy i... Lucjan Transport DTS (1) Tragedia. Pretensjonalna obsługa klienta, bardzo słaby kontakt... Kupiłam... Emilia Bielawska NIE POLECAM!! (2) Firma tragedia! Brak profesjonalizmu z każdej strony! Meble miały być... Dorota reklamacja - narożnik brak poduszek (1) Zamówiony narożnik dostarczono bez poduszek. Cztery telefony do sprzedawcy -... krystyna Narożnik heros (1) Zakupiliśmy u państwa z żona narożnik Heros. Mogę śmiało polecić zakup w tej... Tomeki i Agata Obsługa Klienta (1) Kupiłam w tej firmie narożnik w dobrej cenie,pod wymiar,dziewczyna dobrze nas... Dorota bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta (1) sprzedający w dziale kanap totalnie niekompetentny, nie potrafi poprawnie... tadeusz Tragedia!! Nie kupujcie!! (1) Nie polecam zakupów. Schody zaczynają się w chwili odbioru towaru. Raz, że... Maciej Gdańsk Grunwaldzka (1) Ludzie !!! co to w ogóle jest ??? Pytając o meble w tym salonie należy uważać... Marlena