ocena sklepu (1) kompetentna i mila obsluga, meble na wysokim poziomie, ceny dostosowane do... Osiecka J. Bardzo dobry sklep. (1) Robię zakupy meblowe w tym sklepie od kilku lat. Zawsze można liczyć na... JF bardzo profesjonalny sklep meblowy (1) Zakupiłam w tym salonie narożnik i dwa fotele pod wymiar jaki miałem u siebie... Ewa
meble Vox przywidzka (1) Bardzo estetyczna oferta, bardzo ładnie przedstawiona w salonie. Miła i... Monika SERWIS (2) Umówiłem się na dosłanie 3 śrub z serwisu. Sprawa miała trwać max 3 tyg.... KRZYSIEK Tragedia (1) Jeszcze tak nieterminowej realizacji zamówienia nie widziałem 3 tygodnie... Seba Szybki, profesjonalny projekt (1) Szybki, zgodny z oczekiwaniami projekt, współpracę oceniam bardzo dobrze. AK Polecam nowy super salon (1) Bardzo ciekawa i przejrzysta ekspozycja oraz doskonała jakość obsługi... Grzegorz Bąk Karolina - opinia (1) Fotel bardzo dobrze wykonany - zgodny z opisem. Obsługa wyjątkowo miła i... Karolina Nie polecam (1) Problemy z reklamacją, nie przestrzeganie procedur i brak szacunku dla... Janek Gdańsk Polecam (1) Przyjemne miejsce, meble inne niż wszędzie indziej, dobra obsługa i co ważne... Pysio Profesjonaliści, b. miła obsługa i doradztwo (1) Z czystym sumieniem można polecić tę firmę każdemu kto chce coś zmienić ,ale... Lucyna bardzo oryginalne i dobre jakościowo mebelki (1) kilka miesięcy temu kupiłam kanapę która okazała sie super wygodna i... Magda w ramach podziękowań (1) Dziękuję za miłą obsługę od początku do końca. Jestem bardzo zadowolona z... Joanna meble (1) Firma bostol w gdańsku robiła mi meble z których jestem zadowolona, są dobrze... Ania porazka (6) Witam.Jak odpaliłam forum i ocene to czuje sie lepiej,ze ne jestem sama .Juz... EMI Nie korzystajcie z ofert Salonu Meblowego AGATA Meble (5) 14 lutego br. złożyłam zamówienie na dostawę mebli kuchennych w salonie... K.K. Gdańsk kpina (2) Witam,zwracam sie do wszystkich tych ,ktorzy myslą o zakupie mebli w agata... reksio ostrzeżenie przed firmą usługową (1) pragnę rzetelnie przestrzec osoby, które planują zlecenie zabudowy firmie KOY... _karolcia_pf Agata Meble (3) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, podejścia do klienta w jaki sposób... OLA