bałagan (2) Tragedia, 3miesiące czekałam na wymiane kanapy i po 3 miesiącach przyszła nie... Anita B. Poleca z czystym sumieniem (1) Długo szukaliśmy fajnego mebla z funkcja spania i w atrakcyjnej cenie.... Agnieszka czas oczekiwania na zamowienie z kosmosu mozna nie dożyć (1) czas oczekiwania na zwykłą kanapę 2 miesiące gdybym wiedział najpierw... paweł
2 LATA PO ZAKUPIE (1) Wgrudniu 2013 zakupilismy z mezem stol do jadalni.Byl maly poslizg z dostawa... dorota kiszkis Uwaga na tą firmę!!! FATALNA OBSŁUGA! (1) Nie polecam. Już sześć (6) tygodni nie mam sprzętu z reklamacji i końca nie... rozżalony klient Porażka (1) Zakupiłem narożnik z tej firmy. Jakość wykonania fatalna, po 2 miesiącach... Rychu biurko moll champion (1) od wczoraj w pokoju synka stoi biurko moll champion,to prezent na 5... Agnieszka F. Obsługa, doradztwo? - nie w tym miejscu! (1) Szok, że takie miejsce jeszcze istnieje... Jeden z przykładów próby... Iwona Stanowczo Nie polecam !!! (2) Niestety muszę potwierdzić opinie moich przedmówców.Nie dotrzymują terminów... Klient Najlepszy Salon z Materacami (1) Trafiłem do Salonu w Rental Parku po odwiedzeniu innych sklepów z materacami.... Kazimierz i Anna Zakup łóżka do sypialni (1) W październiku zakupiliśmy (podpisaliśmy umowę wpłacając zadatek) z żoną w... Jerzy Kupiony narożnik ze skóry (1) Bardzo jestem zadowolna z obługi w sklepie,duża wiedza pracowników i chęc... WIARYGODNA Świadomy klient (1) Zakup i realizacja zamówienia przebiegły bardzo sprawnie. Nie zgadzam się z... Zadowolony Toralna porazka (1) Przestrzegam przed ta firma wszystkim zainteresowanych, co z tego ze mebke... Easy łóżko Waveform (4) Jestem mile zaskoczona, bo znalazłam łóżko bardzo oryginalne, polskiego... Alina slaby serwis/oferta (1) "Firma chyba sobie dobrze radzi ", bo niemila Pani w Gdansku nawet nie była w... Kasia Zero kontaktu (3) Po co im telefon skoro nikt od tygodnia nie odbiera?! A ja czekam na kanape... Miki Brak możliwości zwrotu zakupionego towaru (1) Co to za sklep w którym nie można zwrócić towaru??? Zakupiłam towar w... Niki Brak słów i duże rozczarowanie jak na pierwszy zakup (1) Niestety zgadzam sie z innymi opiniami. Moje pierwsze większe zakupy w tym... AW STANOWCZO NIE POLECAM!!! (1) Kupiłam w tej firmie stół w lipcu, został mi dostarczony po kilku telefonach... Klient bardzo niezadowolony