BRAK KOMPETENCJI - tragedia (1) Brak kompetencji. Kanapa przyjechała po terminie. Niezgodna z zamówieniem i... Klient z Gdyni Serdecznie polecam (1) Sama dobrałam materiały które użyto na kanapie. Moje odczucia bardzo... Anka Fatalna obsługa (3) Obsługa Agata Meble na ul. Przywidzkiej w Gdańsku interesuje się klientem... kl
POLECAMY (1) Stylowe i eleganckie meble w dobrej cenie. Meble kupione do salonu sprawdzają... Arek i Roksana Salon godny polecenia (1) Planowałem zakup ławy a Panie mnie tak zaczarowały że zamówiłem też... Kezysztof Nareszcie to czego szukałam :) (1) Długo szukałam narożnika , o nietypowych wymiarach i nareszcie go mam!!! Z... Anna Udany zakup (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym salonie.Wszystko przebiegło... GRANAT Polecam Salon Resto Design (1) Nie wiem z kąd takie opinie o tym salonie ja zakupilam meble już prawie rok... Renata Polecam (1) Bardzo dobry sklep z artykułami meblarskimi. Szeroka oferta Agaty pozwala... kinga Obsługa w porządku (10) Dużo tutaj negatywnych opinii, ale ja się wyłamię. Zakupiłem w Agata Meble... Tomi76 Reklamacja w 3 miesiące + żenująca obsługa reklamacji (9) We wrześniu kupiliśmy zestaw mebli producenta forte, w którym po złożeniu... Stolarz amator przestrzegam kupujących w salonie na przywidzkiej (1) Zakupiłam w salonie sofę, która miała zostać dostarczona do mnie do domu... gość 123456 Meble LINATE NEGATYW (1) Meble ładne wizualnie, jednak są niedoróbki. W moim przypadku krzywe, wygięte... Tomasz Pietrzak Szczecin Agata !!Czytaj (7) Drogie ceny, na dzień promocji zawyżone :D. Pani z obsługi nie wiedziała jak... Krzysztof 42 Bardzo fajny Salon (4) Kupiłem ostatnio meble dla juniora w Salonie Agata na Przywidzkiej i jestem... Maio Szkoda słów (1) Meble ogólnie ładne, wydają się być masywne, ale co do obsługi to MASAKRA.... Joanna polecam (1) Z zakupu mebli w tym salonie jestem bardzo zadowolona, meble dobrej jakości i... adamella Sprzedaz (1) System sprzedazy jak za czasow PRL Trzeba prosic by sprzedali Nie mozna... Ripper NIE POLECAM, GORĄCO ODRADZAM (6) Dopóki jest się klientem, który jeszcze nie zapłacił, wydają się super, ale... Ewa Gosia - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Obsługa w sklepie... Gosia