POLECAM (1) Bardzo szybka realizacja mojego zamówienia. Wykonanie i jakość zamówionego... Marta 200% (1) Rewelacyjny sklep,świetne meble!Asortyment wtapia się w każdy gust.Meble są... ZENON Zadowolony klient Poleca (1) Kupiłam meble w ubiegłym roku i nie tylko sam narożnik ,ale także stół i... Karolina
Super (1) Byłem sceptycznie nastawiony co do terminu realizacji w tym sklepie , ale... sylwek POLECAM POLECAM POLECAM (1) Jestem zupełnie innego zdania ,również zamawiałam meble z terminem do... Zadowolona klientka salonu C.H.R BRAK KOMPETENCJI - tragedia (1) Brak kompetencji. Kanapa przyjechała po terminie. Niezgodna z zamówieniem i... Klient z Gdyni Serdecznie polecam (1) Sama dobrałam materiały które użyto na kanapie. Moje odczucia bardzo... Anka Fatalna obsługa (3) Obsługa Agata Meble na ul. Przywidzkiej w Gdańsku interesuje się klientem... kl POLECAMY (1) Stylowe i eleganckie meble w dobrej cenie. Meble kupione do salonu sprawdzają... Arek i Roksana Salon godny polecenia (1) Planowałem zakup ławy a Panie mnie tak zaczarowały że zamówiłem też... Kezysztof Nareszcie to czego szukałam :) (1) Długo szukałam narożnika , o nietypowych wymiarach i nareszcie go mam!!! Z... Anna Udany zakup (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym salonie.Wszystko przebiegło... GRANAT Polecam Salon Resto Design (1) Nie wiem z kąd takie opinie o tym salonie ja zakupilam meble już prawie rok... Renata Polecam (1) Bardzo dobry sklep z artykułami meblarskimi. Szeroka oferta Agaty pozwala... kinga Obsługa w porządku (10) Dużo tutaj negatywnych opinii, ale ja się wyłamię. Zakupiłem w Agata Meble... Tomi76 Reklamacja w 3 miesiące + żenująca obsługa reklamacji (9) We wrześniu kupiliśmy zestaw mebli producenta forte, w którym po złożeniu... Stolarz amator przestrzegam kupujących w salonie na przywidzkiej (1) Zakupiłam w salonie sofę, która miała zostać dostarczona do mnie do domu... gość 123456 Meble LINATE NEGATYW (1) Meble ładne wizualnie, jednak są niedoróbki. W moim przypadku krzywe, wygięte... Tomasz Pietrzak Szczecin Agata !!Czytaj (7) Drogie ceny, na dzień promocji zawyżone :D. Pani z obsługi nie wiedziała jak... Krzysztof 42 Bardzo fajny Salon (4) Kupiłem ostatnio meble dla juniora w Salonie Agata na Przywidzkiej i jestem... Maio