Tragedia - uszkodzone meble (1) Co sie od nich kupuje to uszkodzone albo nie spasowane albo części brakuje.... Wściekły klient Dramat (1) Nieterminowi, kompletny chaos , nawet po zgłoszeniu dwóch reklamacji brak... Niezadowolony już na szczęście B Ostrzegam! (1) Obsługa zainteresowana jest klientem jedynie do momentu przyjęcia zamówienia.... Klientka
Zestaw Purgatio (1) Zamówiłem w Resto Design wypoczynek Purgatio do biura.Etap realizacji... klient Przystępne Ceny (1) Kanapa wykonana z bardzo duża starannością, bardzo elegancka i wygodna, a do... Justa ESTEVO (1) Od tygodnia razem z żoną jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami modelu ESTEVO w... K.B. Polecam (1) Firmę Resto poleciła mi znajoma ponieważ sama do tej pory nie znalazłam... klient firmy Reklamacja Nieuwzględniona (2) Za prawie 10000 zakupiłem niewielki komplet wypoczynkowy z obietnicą świetnej... Józef Makurat Naprawdę Warto (1) Moje zamówienie dotyczyło mebli do małego salonu w bloku. Meble które zostały... Klient Jestem zadowolona z profesjonalnej obsługi (2) Wczoraj wybierałam meble w BRW, trafiłam na bardzo rzetelną i komunikatywną... Ewa Nie polecam (6) Czas realizacji ok. ale schody zaczynają się z chwilą reklamacji. Po... Stanisław Walaszek Przyjemne zakupy (1) Kupiłam meble Dama Bianca producenta Camelgroup i wyglądają świetnie. Jestem... Janina Uwaga na wypoczynek marino firmy meblomak !!! Tandeta. (1) Uwaga na wypoczynki marino firmy meblomak, ponieważ projektant źle... ARTUR STANISZEWSKI NIE POLECAM (1) Kupiłam 2 kanapy, meble do salonu i na przedpokój. Obie kanapy uszkodzone,... Sandra Po prostu świetnie (1) Trafiłem u nich na świetną promocję i udało mi się kupić wysokiej jakości... klient Wszystko OK (1) Wspaniała obsługa, pomocna przy wyborze i zakupie, bezproblemowy, stały... Marek Bardzo pozytywnie (1) Rewelacyjnie!!!! Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta.... POZYTYWNA KLIENTKA Najlepsza jakość!!! (1) Super jakość oferowanych mebli, świetna obsługa z indywidualnym podejściem do... annap-s PROFESJONALIZAM (1) Wielki profesjonalizm. Niesamowicie miły i profesjonalny kontakt ze strony... kryskras87@gmail.com GRATULACJE (1) Piękne meble dzięki którym salon nabrał stylu.Terminowa dostawa,profesjonalna... Krystyna