Agata Meble również nie polecam (3) Wszystko idzie gładko i jest bardzo miło do momentu kiedy sklep chce sprzedać... Fatalny pracownik (2) Dostawa naroznika z salonu Agata przez firme dts.Katastrofa. bez... Ja Agata meble - NIE POLECAM!!! (30) Zamówiliśmy komplet mebli na dużą sumę. Czekamy już drugi miesiąc na biurko,... A.K.
kontakt na terenie Gdańska (3) Łącznie na telefonie przesiedziałem 54 minuty - nie udało mi się dodzwonić do... Irek Polecam (1) Duży wybór mebli wszelkiego rodzaju od sof foteli narożników po supialne i... Remik balagan w agata meble (3) kolejki do kasy w niedziele jak za slusznie minionych casów pol godziny 30... jasioi Podaję Meble Agata do sądu (9) Niestety jestem kolejnym klientem, którego ta firma oszukała. Komplet... artrak reklamacja (1) Zamówiłem zestaw wypoczynkowy na zamówienie dwa fotele oraz sofę... Bogdan Na własne ryzyko (1) Firma niestety nie dba o terminowe dostarczenie mebli do klienta. Dostawa... Życzliwa Najgorszy sklep meblowy w Trójmieście (3) Od 2 miesięcy czekam na reklamacje mebla na wysoki połysk który został mi... Monika Nie polecam zakupów w Agata Meble (3) Witam złożyłam zamówienie w Agata meble w gdańsku na stół wysoki połysk wraz... Monika Kontakt (2) Od 3 dni próbuję się dodzwonić żeby umówić się na transport, ale w telefonie... Polecam (1) Profesjonalna obsługa. Miła zawsze pomocna. Bogaty i różnorodny asortyment... Kuba 100% zadowolenia (1) Mogę polecić Resto Design w 100%, meble świetnie się sprawują, dodatkowo Pani... Ela Dziwna obsługa, fatalna jakość mebli, fatalny serwis reklamacyjny (1) 1. Pan przyjmujący zamówienie narzekał otwarcie na klientów i dziwnie się... Darek Zamówienie i rozwiązanie reklamacji - na plus! (1) W Agacie zamówiłem wersalkę i łóżko z materacem. Wersalka była gotowa po 2... Darek Dobry wybór (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu, jak i z obsługi. Mebelki są urocze... klientka Zadowolony klient (1) Zakupiłęm w Październiku stół z krzesłami La Star Day włoskiego producenta... Sławek Beznadzieja (1) Beznadziejny czas oczekiwania,5 tyg po terminie naliczyli nam 70zl odsetek za... Magda Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych... Kaczmar