ODRADZAM - BEZ MIZLIWOŚCI REKLAMACJI!! (1) Zakupiona kanapa (mykena) okazała się być wykonana z wadliwej tkaniny. Po... Adam Piękne wnętrze (1) Piękna stylowa galeria. Można znaleźć wszystko do wykończenia i wyposażenia... Ania G Dział oświetlenia (1) Miła obsługa, fachowa pomoc i doradztwo - polecam!!!!! Patrycja
Resto design (1) Zakupy uważam za naprawde udane.Narożnka używa cała moja rodzina nie narzeka... Tomek Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego narożnika, który został wykonany pod... Paulina polecam ! (1) Bardzo duzy wybor mebli (wszelkiego rodzaju). Mam kilka mebli z tego sklepu i... Monika meble nie do zdarcia (1) Na pierwszy rzut oka wydaje się, że podążają za modą i meble są mniej więcej... Karola Bardzo dobre meble (1) Tylko w tym sklepie znaleźliśmy naroznik dokładnie taki jakiego szukalismy),... Janka Super Obsługa na Dziale Oświetlenia. (1) Polecam dział Oświetlenia w Gdańsku na ul: Odyseusza Mają najlepszy... Wojtek. Polecam (1) To są naprawde wysokiej jakości meble . Polecam. Solidne, stabilne, ładnie... Klientka salonu Resto Design amatorszczyzna!!! (2) Super uprzejma pani w salonie i to wszystko co można powiedzieć o firmie w... Wiesław Cichowlas Ekstra szybka realizacja! (1) W weekend bylismy z mezem na zakupach w salonie. Mielismy wybrane juz lozko,... Daria sklepy meblowe (1) galeria nowoczesna wiele sklepów w jednym miejscu wreszcie bogata oferta... klient Olewanie klienta (2) Dwóch panów z DTS transport Agata Katowice kompletnie mnie olało twierdząc,... J.B. Sklep meblowy Karat ul. Świetokrzyska (1) Profesjonalna obsługa. Fachowe doradztwo. Bardzo duża umiejętność w doborze... Maria Duraj Super - 3 razy na tak (1) Zdecydowaliśmy się z mężem na zakup nowego lozka a przy okazji postanowiliśmy... Kiara Galeria na miarę naszych czasów (1) CIekawa alternatywa dla pokolenia IKEA. Produkty premium, ale jest także JYSK... Krzysztof G Zdecydowanie nie polecam. Obsługa reklamacji w tym sklepie nie istnieje. (2) Zdecydowanie nie polecam! Szkoda czasu i nerwów na obsługę poniżej wszelkiej... Krzysztof Polecam (1) Dołączam się do grona zadowolonych klientów sklepu Resto Design. Jakoś mebli... KLIENT RESTO DESIGN super, super super :D (1) Bardzo ładne meble mają. Inne niż wszędzie i bardzo miła obsługa w salonie Andriew