Narożna Kanapa

Temat dostępny też na forum: Meble Agata
Z przykrością stwierdzam że do dziś dnia nie otrzymałem informacji o sposobie rozwiązania reklamacji. Sprawa została przyjęta i zarejestrowana dnia 19-11-2017 nr reklamacji 2017/REKL/GKR/005898 . Reaklamacja e-mail z dnia. 2-12-2017 bez odpowiedzi. Oznacza to że upłynął ustawowy czas 14 dni w którym powinienem zostać poinformowany czy reklamacja została uznana czy odrzucona.
Do dnia dzisiejszego tj. 17-12-2017 nie dotarły śruby do skręcenia narożnika. Stoi bezużyteczny.
W związku z powyższym brak odpowiedzi jest równoważny z rozpatrzeniem sprawy na moją korzyść . Zwracam się o zabranie kanapy i zwrotu pieniędzy w kwocie. Cisza dostałaem protokół z oględzin które się nie odbyły. Reklamacja odrzucona. Jest to oszustwo ścigane z urzędu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie do konca moge uwierzyc w to, co czytam. Bardzo czesto robie zakupy w salonie agata i nigdy nie zdarzyly mi sie tam zadne problemy. Raz jak zdarzylo mi sie reklamowac kanape, bo wlasnie brakowalo jednej nogi to po tygodniu reklamacja byla juz zalatwiona a noga doslana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0