Mała - opinia (1) Ostatni raz w życiu zrobiłam zakup w sieci Agata meble.Mówię o zamówieniu w... Mała KLDA - opinia (1) Sofy są śliczne ale super jest fakt ze jest darmowy transport i montaż! KLDA natalia - opinia (1) Uwaga !!!Zakupy, w tym sklepie to jakiś dramat!!! Robienie zakupów w Agata... natalia
Nick - opinia (1) To jakaś parodia mebli ,wykonanie i obsługa poniżej poziomu zero nie polecam... Nick Gabi - opinia (1) Czekam na meble już 22 dni, 3 razy interweniowałem i otrzymuję ciągle tą samą... Gabi Agnieszka - opinia (1) Polecam, mam narożnik z tego salonu w Redzie i jestem bardzo zadowolona Agnieszka Urszula Nawrocka - opinia (1) Mam bardzo dobre zdanie na temat Sklepu meblowego Agata . Miła obsługa ,... Urszula Nawrocka Karol - opinia (1) UWAGA - Sklep przyjmuje zamówienia i zaliczki, przeciąga dostawę towaru a... Karol Mariusz - opinia (1) Polecam! Kameralny, niepozorny salon z nieograniczonymi możliwościami. Mariusz Mariusz - opinia (1) Warto odwiedzić, duży wybór mebli w jednym miejscu. Szczególnie polecam... Mariusz Henryk - opinia (1) W styczniu kupiłem sypialnie komplet dostawa terminową. Jakość wykonania ok... Henryk Janis - opinia (2) Totalna porażka. Opóźnienie odbioru stołu i krzeseł dwa miesiące. A... Janis Grzegorz - opinia (1) Łóżko przyjechało uszkodzone! Czas na wymianę 1 miesiąc. Materac przyjechał... Grzegorz Barbara - opinia (1) Polecam super meble. Obsługa bardzo miła. Krótki czas realizacji. Barbara Nie polecam (1) Zakupiłam meble w salonie w lipcu. Niestety po 3 miesiącach fotel który... Fazerka Ostrzeżenie dla Klientów Agata Meble (II) (1) (ciąg dalszy z cz. I) Będąc więc postawionym w sytuacji "bez wyjścia"... Wzburzony i bezsilny klient Odradzam, żałuję że tam kupiłem (2) Bardzo drogo, w tym samym centrum można kupić meble w dużo korzystniejszej... Piotr Musisz tam być jeśli urządzasz swoją przestrzeń. (1) Zaprojektują, doradzą. Warto!! Adam klientka - opinia (1) bardzo słabo z terminowością, traktowanie klienta po opłaceniu przez niego... klientka Arek - opinia (1) Miłe miejsce z ciekawą ofertą. Godne polecenia. Arek