Ireneusz - ocena (1) Dzisiaj 9.12. zapłaciłem za zamówioną rogówkę. W listopadzie w momencie... Ireneusz Wykiwany klient - ocena (1) Ten JEDEN przydzielony punkt przeznaczam dla pani obsługującej klienta na... Wykiwany klient nikola - ocena (1) ogólnie masakra. kila lat temu kupiłem komodę , po 1,5 roku się rozpadła,... nikola
Ozi - ocena (1) Agata meble jest ok ale firma transportowa niestety jeżeli jest możliwe nie... Ozi Margo - ocena (1) Salon godny polecenia, miła i kompetentna obsługa, rzetelne doradztwo. Byłam... Margo Pola - opinia (1) Doskonała obsługa i świetna jakość mebli. Pola P.S. - opinia (1) Nie polecam sklepu, jakaś absolutna porażka. Odmówiono mi wymiany na inny... P.S. Paulina Z - opinia (1) Przestrzegam! Nie kupujcie w Agata Meble. Zakupiony naroznik wygląda jakby... Paulina Z Maja Bera - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania mojej kanapy która jest niewyobrażalnie... Maja Bera Ewa Mucek-Gujska - opinia (1) Najlepszy salon w Galerii City Meble (Al. Grunwaldzka 211) wśród znajdujących... Ewa Mucek-Gujska Ola - opinia (1) Jako projektantka daję 5*. Na miejscu można znaleźć wszystko- piękne meble,... Ola MPV - opinia (1) Przesympatyczni ludzie,z ogromną wiedzą o produkcie.Godni polecenia w 100% MPV Michał - opinia (1) Meble stilo śliczne oraz solidne, złożenie mebli było proste, z wyjątkiem... Michał Ula - opinia (1) KUBO łóżko. Dwukrotnie reklamowaliśmy ten sam towar z powodu tej samej wady... Ula Uzytkownik - opinia (1) Druga sofa i drugi zwrot. Smród w mieszkaniu utrzymuje sie juz tydzien.... Uzytkownik Natalia T - opinia (1) Tragedia! Zakupiłam narożnik, który przyjechał wadliwy niemalże w każdym... Natalia T matt77 - opinia (1) Generalnie nie polecam. Sofy przyzwoite, aczkolwiek dosyć drogie. Najgorsze... matt77 Vladan - opinia (1) 3 produkty, 3 reklamacje.. brawo Agatameble. Vladan Anna Bojar - opinia (1) Nie mogłam nie wyrazić swojego uznania dla tej firmy. Zamówiłam u nich komodę... Anna Bojar Łukasz - opinia (1) Czekam już 2 miesiące na komodę która miała być w ciągu 7 dni nie polecam... Łukasz