Firma PRO ES

Czy ktoś coś wie o firmie PRO ES z Pruszcza Gdańskiego? Zajmują się sprzedażą i montażem drzwi? Mój dziadek podpisał z nimi umowę i wplacił zaliczkę więc się zastanawiam czy firma jest uczciwa?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Firma PRO ES

i jak wykonali robotę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

krętacze i naciągacze.Biorą drzwi za 700 zł i montują za 2000 jako super antywłamaniowe albo super dzwiękoszczelne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma profesjonalna. Podpisałem umowe i wykonali dobra robote. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podobne doświadczenia jak w poprzednim poście- drzwi niby drewniane- klejone na maksa ... słaba jakość... u stolarza za 700 zł a zapłaciłam za nie 2000 ... na reklamacje klamki nie mogę się doczekać od 4 miesięcy! Umowa śmiech na sali! Krętacze i oszuści!!! o obsłudze klienta powinni się jeszcze dużo dowiedzieć!!!

BUJAM SIE Z NIM OD SIERPNIA ZEBY WOGOLE DOSTAC FV A DZRZW TO MASAKRA ZAPLACILAM 2TY A SA PORYSOWANE PO CALOSCI KLEJA SIE A ZEBY ZALATWIC COS Z NIMI PORAZKA NIE FIRMA

czy ktos wi jak z ta firma sie dojdzie do porozumienia bo ja widze tylko jedna opcje do sadu za oszustwo bo ja czekam na reklamacje 4 m-c nie uczciwa firma telefonu nie odbieraja a jak odbiora sa nie mili i karza czekac ze sie ktos zkontaktuje z klientem a tu cisza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo doświadczenie. Ewidentnie jakaś kpina. Czekam na 5-letnią gwarancję na drzwi od sierpnia zeszłego roku. Parokrotnie próbowałam się dodzwonić do firmy. Zostawiałam wiadomości i nic. W dalszym ciągu cisza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomimo tych w wiekszosci niepochlebnych opinii na temat firmy postanowilam zaryzykowac. I nie zaluje. Bardzo mila obsluga. Termin dotrzymany, drzwi takie, jakie sobie wybralam. Zarowno pod wzgledem technicznym, jak i estetycznym spelniaja moje oczekiwania. Polecam te firme moim znajomym, a takze internautom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam, ja niestety dzisiaj miałam kontakt z tą firmą ( po 3 m-cach od montażu drzwi), niestety niemiły i nieuprzejmy. Otóż wychodząc na zakupy z małym dzieckiem super zamek 13 ryglowy z certyfikatem zepsuł się! nie moge zamknąć drzwi, więc nie moge nigdzie wyjść!zadzwoniłam pod nr podany na rachunku, a pan mówi , że jest na rybach i sie wyłączył! A co ja mam zrobić do poniedziałku?!a w poniedziałek któś się pojawi? może jakis pozew zbiorowy przeciwko tej firmie oszukanych klientów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ciągnik rolniczy (4 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Wywóz mebli itp. (3 odpowiedzi)

Witam, znacie tanią firmę, która wywiezie mi do utylizacji meble, lodówkę, pralkę i parę rzeczy z...

meble do łazienki pod wymiar - kogo polecacie ? (33 odpowiedzi)

Witam! poszukuję stolarza/firmy, która zrobi mi meble łazienkowe pod wymiar. Kogo polecacie ?...