Firma PRO ES

Czy ktoś coś wie o firmie PRO ES z Pruszcza Gdańskiego? Zajmują się sprzedażą i montażem drzwi? Mój dziadek podpisał z nimi umowę i wplacił zaliczkę więc się zastanawiam czy firma jest uczciwa?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Firma PRO ES

i jak wykonali robotę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

krętacze i naciągacze.Biorą drzwi za 700 zł i montują za 2000 jako super antywłamaniowe albo super dzwiękoszczelne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma profesjonalna. Podpisałem umowe i wykonali dobra robote. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podobne doświadczenia jak w poprzednim poście- drzwi niby drewniane- klejone na maksa ... słaba jakość... u stolarza za 700 zł a zapłaciłam za nie 2000 ... na reklamacje klamki nie mogę się doczekać od 4 miesięcy! Umowa śmiech na sali! Krętacze i oszuści!!! o obsłudze klienta powinni się jeszcze dużo dowiedzieć!!!

BUJAM SIE Z NIM OD SIERPNIA ZEBY WOGOLE DOSTAC FV A DZRZW TO MASAKRA ZAPLACILAM 2TY A SA PORYSOWANE PO CALOSCI KLEJA SIE A ZEBY ZALATWIC COS Z NIMI PORAZKA NIE FIRMA

czy ktos wi jak z ta firma sie dojdzie do porozumienia bo ja widze tylko jedna opcje do sadu za oszustwo bo ja czekam na reklamacje 4 m-c nie uczciwa firma telefonu nie odbieraja a jak odbiora sa nie mili i karza czekac ze sie ktos zkontaktuje z klientem a tu cisza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo doświadczenie. Ewidentnie jakaś kpina. Czekam na 5-letnią gwarancję na drzwi od sierpnia zeszłego roku. Parokrotnie próbowałam się dodzwonić do firmy. Zostawiałam wiadomości i nic. W dalszym ciągu cisza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomimo tych w wiekszosci niepochlebnych opinii na temat firmy postanowilam zaryzykowac. I nie zaluje. Bardzo mila obsluga. Termin dotrzymany, drzwi takie, jakie sobie wybralam. Zarowno pod wzgledem technicznym, jak i estetycznym spelniaja moje oczekiwania. Polecam te firme moim znajomym, a takze internautom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam, ja niestety dzisiaj miałam kontakt z tą firmą ( po 3 m-cach od montażu drzwi), niestety niemiły i nieuprzejmy. Otóż wychodząc na zakupy z małym dzieckiem super zamek 13 ryglowy z certyfikatem zepsuł się! nie moge zamknąć drzwi, więc nie moge nigdzie wyjść!zadzwoniłam pod nr podany na rachunku, a pan mówi , że jest na rybach i sie wyłączył! A co ja mam zrobić do poniedziałku?!a w poniedziałek któś się pojawi? może jakis pozew zbiorowy przeciwko tej firmie oszukanych klientów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Transport, przeprowadzki (39 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

ogród (13 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...