Przyjemne miejsce, miła obsługa (1) Regularnie bywamy w "Trzech Stawach". To miejsce, gdzie w optymalny sposób... Jakub Chabik WIĘCEJ PROMOCJI (1) Jak dla mnie to hotel ok ale bez przesady ,gdyz wydaje mi się że nie które... gdanszczanin Polecam innym (2) Bylem tam z rodzina w niedziele na obiedzie .Trafilem tam przez przypadek... Janusz B.
wygorowane ceny! (1) Jezdzilam wczesniej na basen bylo fajnie ceny ok ,za 1.5 godziny 25 zl jakie... Magdalena Idealne miejsce na obiad,kolację (1) Witam wszystkie pary!!!Byłam z narzeczonym,który zaskoczył mnie fajną... Magdalena Gebneralnie ok, ale niesmak jest. (2) czesto przyjeżdzam do tego hotelu na basen, potem zwykle kawa/herbata w... Karol Opinia trzykrotnego gościa... (1) Byliśmy trzykrotnie z moją partnerką w hotelu SPA "Trzy Stawy" i jedynie co... "Jan Chrzan" i Lisa N. Langfeldt Rewelacja ! (1) Moje kochanie zaprosiło mnie na naszą rocznice na weekend. Cieszyłam się... Martyna i Darek Rewelacja (4) Polecam wszystkim, przede wszystkim parom, ktore chcą miło i ciekawie spędzić... Pszczolkaa1988 Dla wszystkich którzy cenią spokój i ciszę (1) Opinię przedstawiłem wczesniej Zbigniew Pokorniecki Super!!!Polecam!!!!..:) (1) Super Hotel i Spa ...profesjonalne i godne polecenia ..Miła atmosfera..:) Monika i Ania