Firma-Z-Wielkiej-Litery
Korzystałam z pomocy wielu serwisantów-mam więc tutaj całkowitą jasność kto obsługuje nas, laików za nierzadko grube pieniądze. Nigdy, przenigdy nie miałam styczności z tak miłą, kulturalną,fachową szybką i bezproblemowoą obsługą ( no może kiedyś, kiedy pomagał mi zaufany kolega-informatyk). A przy tym rzetelną i tak bardzo nastawioną na klienta, pomagającą laikowi w podjęciu decyzji. Absolutnie nie jest to nachalne decydowanie ZA klienta a raczej odczytywanie jego potrzeb, których czasmi laicy nie umieją sprecyzować. Niezwyke ważne jest także, że Pan Jacek nie daje odczuć, że to jest usługa TYLKO dla pieniędzy. Nie warto oszukiwać się-wszyscy po to pracują-ale tym różni się dobry fachowiec od kiepskiego, że nie daje tego do zrozumienia, że jesteśmy ważni i godni uwagi tylko wtedy kiedy mamy dużo kasy. Oczywiście ważne też jest, że Pan Jacek jest bardzo sympatycznym człowiekiem.
Wiem, że już teraz kiedy będę miała problemy z komputerem to tylko pozwolę na jego serwis Panu Jackowi.
Wiem, że już teraz kiedy będę miała problemy z komputerem to tylko pozwolę na jego serwis Panu Jackowi.