POLECAM FIRMĘ (1) Zakupiliśmy w firmie Jackomp sprzęt komputerowy dla Kliniki Akademii... Andrzej Chamienia Gorąco Polecam! (1) Gorąco Polecam Jackomp obsługa i jakość są na najwyższym poziomie. Quba ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Około miesiąca wcześniej oddałem stary komputer w stanie agonalnym do... MK
Super, Polecam! (1) Zakupiłam komputer określając jego parametry, otrzymałam go szybo i w cenie... asiulla POLECAM!!! (1) Szczerze polecam sklep internetowy Jackomp.pl Miła obsługa. Profesjonalne... Magdalena Masa www.JACKOMP.pl - polecam BARDZO wszystkim !! (1) W firmie Jackomp parę dni temu zakupiłem komputer PC, po ówczesnej analizie... Jay Kay Mój kompik ożył odkąd serwis zapewnia mu Pan Jacek:) (1) Mój kompik:) miał już kilkku serwisantów-teraz jasno widzę, że wszyscy oni... Magda zakup laptopa (1) fachowa obsługa niskie ceny czas realizacji zamówienia bardzo szybki no... ostry Świetny sklep internetowy! (1) Co tu duzo mowic fachowa i obsluga, dobry kontakt, ceny sa bardzo atrakcyjne... moskal29 Firma-Z-Wielkiej-Litery (1) Korzystałam z pomocy wielu serwisantów-mam więc tutaj całkowitą jasność kto... Magda POLECAM BARDZO MOCNO :) (1) W firmie Jackomp serwisowałem swój wysłużony PC. W ciągu paru godzin komputer... Jarek Polecam serdecznie! (1) Pan Jacek to bardzo solidny sprzedawca i serwisant. Żałuje że kupiłem nowy... 2jz_gte Kuba - opinia (1) Dobre wykonanie logotypów, bardzo tanie laptopy w porównaniu z innymi Kuba nice (1) podoba mi sie sklep i obsluga. Pk