Polecam (1) Korzystam z ofert firmy od około roku - panie zjawiają się u mnie co dwa... Grażyna Polecam (1) Miło, fachowo, punktualnie. Panie pracy się nie boją, wysprzątały na błysk.... Joanna Jest super (1) Jestem bardzo zadowolony. Panie spisały się na medal, mieszkanie zostało... Mariusz
POLECAM!!!!!!!!! (1) Firma sprzątająca na najwyższym poziomie, godna polecenia! Kontakt jak i... Ela Polecam! (1) Polecam firmę sprzątająca Wigo, doskonale uszykowali nasz dom na święta, jest... Justyna Sprzątanie zakładu fryzjerskiego (1) Firmie Wigo zleciłam sprzątanie generalne zakładu fryzjerskiego. Usługa... Stefania usługa wykonana bardzo dobrze (1) nie mam żadnych zastrzeżeń. Sprzątanie na bardzo dobrym poziomie, miła... Anonim Szczerze polecam (1) Jeśli szukacie firmę sprzątającą to trafiliście w dziesiątkę sprzątali u mnie... Adam Emilia - opinia (1) Korzystałam z usługi sprzątania po wykonczeniach. Wszystko wyczyszczone na... Emilia Usługi na najwyższym poziomie! ! (1) Wigo to solidna firma, która podejmie się każdego wyzwania. Doswiadczeni... Sabina polecam! (1) Bardzo dobry kontakt z panią prezes :) bardzo dokładnie wysprzątane wszystkie... Paweł Szczerze polecam! (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić firmę Wigo. Z jej usług korzystam dość... Aneta Warto skorzystać (1) Polecam usługi tej firmy. Dwie sympatyczne panie sprawnie i fachowo... M.S. Opinia (1) Cały dom po kilku godzinach dosłownie lśnił! Myślę, że lepszej nie... Karolina Ola - opinia (1) Polecam! Profesjonalna firma, korzystałam z jej usług już kilka razy. Pani... Ola