Fit Dieta

Catering dietetyczny

Kiełpino, Kartuska 15a

Kasia - ocena (1) Różnorodne , smaczne oraz dobrze zbilansowane posiłki skomponowane ze... Kasia Anastazja - ocena (1) Polecam, posiłki są przepyszne i zawsze na czas Anastazja Damian - ocena (1) Najlepszy katering ever . Wszystko pyszne i kolorowe. Damian
Filip - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, wszystko jest najwyższej jakości. Filip Maria - ocena (1) Polecam zawsze smacznie i na czas Maria sa - ocena (1) Próbowałem wielu cateringów jednak Fit Dieta nie ma sobie równych! Posiłki... sa Kasis - ocena (1) Najlepszy w Polsce Kasis lucyna513@gmail.com - ocena (1) Posiłki zawsze estetycznie zapakowane i bardzo smaczne. lucyna513@gmail.com Kozhemiaka Viacheslav - ocena (1) Polecam Bardzo dobre jedzenie Kozhemiaka Viacheslav Dominika - ocena (1) Bardzo dobry catering jedzenie smaczne, świeże i różnorodne. Dostawy zawsze... Dominika Dora - ocena (1) Świeże jedzenie, bardzo dobre w smaku. Polecam !!! Dora Artur - ocena (1) Różnorodne i bardzo dobre dania . Najlepszy jak do tej pory catering który... Artur Coval - ocena (1) Z czystm sumieniem,naprawdę-Polecam!!! Coval Goat - ocena (1) Fit Dieta -> TOP Goat Patrycja - ocena (1) Świetne jedzenie Patrycja Krystian Każyszka - ocena (1) Najlepsi ;-) Polecam Krystian Każyszka Marcin - ocena (1) Jedzenie od Fit Diety zamawiam już od dłuższego czasu. Testowałem kilka... Marcin Kamil B - ocena (1) Bardzo ale to bardzo smaczne a przedewszystkim tanio Kamil B Ryba - ocena (1) Jestem bardzi zadowolony z jakości usług. Smacznie i na czas. Ryba Eryk - ocena (1) Świetnie posiłki które nie powtarzają się Polecam! Eryk