Bardzo pozytywnie (1) Super instruktorki :) odwiedzająca Polecam! (2) Wspaniałe miejsce do ćwiczeń. Wyjątkowo miła i kompetentna obsługa.Czysto i... Rozita MIESIAC WEDŁUG FIT MED SALON= 4 TYGODNIE (2) ZWOLNIENIE LEKARSKIE NIE PRZEDŁUZA KARNETU JAK W INNYCH KLUBACH( NALEZY... ALICJA BEHLING
masakra, jakie ceny (1) ceny z kosmosu, 150 zl za 5 zajec aerobiku + 5 zajec na silowni?! pasuje..... fitnesska Jestem zadowolona :) (1) Bardzo fajna siłownia, dobrze wyposażona, miła obsługa, można spokojnie... Ed POLECAM (1) Świetne miejsce,super klimat, panie instruktorki ekstra...A co najważniejsze... Anja Mało miejsca, mało sprzętu, dużo ludzi (3) Jeszcze w zeszłym roku było to faktycznie fajne miejsce, kameralna siłownia... Klęska MOŻE BYĆ (1) Jestem klientką salonu. Korzystam od niedawna z usług siłowni. Sprzęt... Dżoana POLECAM (1) Świetne miejsce, b. dobre instruktorki, tylko dla Pań (w różnym wieku). Dobra... Fitnessa Polecam (1) Kameralny klub tylko dla Pań. Jestem zadowolona z zajęć fitness bo Panie nie... Ania Miłe zaskoczenie (1) Tak naprawdę wtedy kiedy chciałam skorzystać salon był zamknięty. Okazało się... M Tak!:))) (1) Zawsze uśmiechnięta pomocna obsługa i ciekawe zajęcia w miłej atmosferze! An Rewelacja. (1) Bardzo polecam-bardzo czysto, sympatycznie, przemiła obsługa. Miejsce tylko... Milena naprawde super (1) byłam tam dzisiaj pierwszy raz i naprawde jestem zadowolona ,super polecam karolla Kasia - opinia (1) Bardzo przyjemny klub. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, sala i zaplecze... Kasia Warto odwiedzić to miejsce (1) W Fit Med Salon byłam wczoraj z koleżanką po raz pierwszy. Zastanawiałyśmy... Emila