Fitness Morena - proszę o opinie.

Czy był już ktoś w nowym klubie fitness / siłowni na Kruczkowskiego 25?

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji lub opinii na temat nowego klubu.

Jak tam jest? Warto kupić karnet?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fitness Morena

Klub jest ale fitness-u jeszcze nie bo nie mogą uzbierać grupy. Aby odbyly się zajęcia musi być min 6 osób a póki co są pojedyńcze osoby na różne zajęcia. Panie zapisują numery telefonów zainteresowanych osób i będą dzwonić jak zbierze się grupa :/

Re: Fitness Morena - proszę o opinie.

Nie wiem dokładnie o jaki klub chodzi. Chodziłam w roku szkolnym(chyba do końca maja) na gimnastykę w LDK(nie wiem jak ten dom kultury się dokładnie nazywa), którą prowadziła p. Kasia i bardzo sobie tą gimnastykę chwalę. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też będzie można uczęszczać na tego tupu zajęcia.

Podbijam temat? ktoś coś?

Jeśli chodzi o zajęcia ruchowe to nie wiem bo nie korzystam, kupiłam karnet otwarty na 3 miesiące i jestem bardzo zadowolona bo można korzystać bez ograniczeń ze wszystkich przyrządów i zajęć ruchowych.

wcześniej prowadzili Fitness Ujeścisko - opinie o tym klubie czytałam dobre.

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Leśna Dolina (39 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...