Fiu Bździu VIP

Domki imprezowe

Gdańsk, Władysława Biegańskiego 12/3

Karol - ocena (1) świetna atmosfera wesoła zabawa polecam Karol Beata - ocena (1) Na pewno było dobrze bo nic nie pamiętam Beata Artur Tylmanowski - ocena (1) Rewelacja! Czułem się tam jak prawdziwy VIP Artur Tylmanowski
Majster - ocena (1) Byłem kilkakrotnie Majster Daniel - ocena (1) W lokalu zorganizowaliśmy imprezę po weselną dla znajomych. Dzięki... Daniel Krzyśki - ocena (1) Robilismy 60-te urodziny najlepsze miejsce w Trójmoeście! Świetnie wyposażony... Krzyśki Stach - ocena (1) Lokal jak i właściciel profesjonalnie przygotowani przed odbiorem lokalu na... Stach Dawid - ocena (1) Byłem tam na kilku imprezach. Rewelacja polecam Dawid Oliwia - ocena (1) Miejsce super na 5. Bywałam tam wiele razy u znajomych na 18stkach. Wielki... Oliwia Ja - ocena (1) Fajny klimat i dużo miejsca Ja Gosia - ocena (1) Gorąco polecam, super klimat wystrój obsługa... Gosia Marta - ocena (1) Polecam Serdecznie! Marta Ania - ocena (1) Idealny wystrój i wyposażenie. Dużo przestrzeni i wyśmienita lokalizacja.... Ania Xore - ocena (1) Piękne miejsce , niesamowite przeżycie ! Polecam Xore Jolantka - ocena (1) Bardzo miłe miejsce oraz wspaniali właściciele. Wielkie serduszko:) Jolantka Oskar - ocena (1) Super Miejsce Na Własną Prywatna Imprezę.Miejsce urządzone z pomysłem i... Oskar Kanc - ocena (1) Super miejsce na imprezkę ! Kanc Ania - ocena (1) Super. Polecam serdecznie Ania Natalia Pruszcz gdański - ocena (1) Szczerze polecam Natalia Pruszcz gdański zofia - ocena (1) serdecznie polecam️ zofia