Fiu Bździu VIP

Domki imprezowe

Gdańsk, Władysława Biegańskiego 12/3

Natalia - ocena (1) Polecam serdecznie!! Wszystko oki, obsługa super i bez żadnego problemu. Natalia Lidia - ocena (1) Bardzo fajny, przyjazny lokal - nie tylko dla dorosłych ;) Zorganizowałam we... Lidia Monia - ocena (1) Duży lokal, pięknie urządzony, światla dyskotekowe, nagłośnienie naprawdę... Monia
Aga i ekipa - ocena (1) Najlepszy klub w całej Polsce! Polecam gorąco. Bardzo dobry kontakt z... Aga i ekipa Agnieszka - ocena (1) Trafiłam do tego miejsca całkiem przypadkiem ponieważ mieszkam na Śląsku.... Agnieszka P.B - ocena (1) Najlepszy lokal imprezowy w Trojmiescie. Wystrój oraz nagłośnienie na... P.B Karolina - opinia (1) Piękny lokal lepszego nie widziałam :) nagłośnienie na wysokim poziomie jak i... Karolina Asia - opinia (1) Lokal świetny na osiemnastkę. Super wyposażenie i klimat. Właściciel bardzo... Asia Karol - opinia (1) Najlepszy lokal na pomorzu polecam Karol Monika - opinia (1) Bardzo Fajny Lokal.. Wlasciel przemiły.. Wszytko mozna spokijnie dogadac i... Monika Prawdziwy VIP! (1) W tym lokalu jest konkret! Nie ma niczego podobnego w Trójmieście. Cena... Tomasz Andrzej - opinia (1) Super oświetlenie , nagłośnienie i wystrój,pełen profensjonalizm. Andrzej