Fiu Bździu

Domki imprezowe

Gdańsk, Władysława Biegańskiego 12/1

Limonka - ocena (1) Bardzo Fajne Miejsce na własną prywatna imprezkę .Właściciel Bardzo... Limonka Kasia - ocena (1) Świetna zabawa super lokal !!!! Kasia zofia - ocena (1) serdecznie polecam️ zofia
Olivia - ocena (1) Super lokal, polecam Olivia Gosia - ocena (1) Super. Miła obsługa Gosia Natalia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam!! Natalia Agnieszka - ocena (1) Trafiłam do tego miejsca całkiem przypadkiem ponieważ mieszkam na Śląsku.... Agnieszka użytkownik - opinia (1) Super lokal, polecam bardzo! Właściciel bardzo w porządku :)) użytkownik Andy - opinia (1) Super lokal i super właściciel Pan Adam. Wystrój wnętrza super A ceny spoko Andy Super impreza (1) Lokal ten jest wprost idealny na organizację urodzin bądź też innych zabaw.... Aga Najlepsze urodziny! (1) Razem z mężem wyprawialismy swoje 45 urodziny. Świetny lokal. Goście pod... Ania i Krzysiek Mega sprawa (1) Syn w zeszłym roku robil tam 18 tke i mega zadowolony i ja jako rodzic... Syla Świetny lokal na każdą imprezę (1) Wynajęłam lokal na wyprawienie moich 40-tych urodzin. Właściciel - Pan Adam -... Kasia 18 - tka (1) Wyprawialismy 18 dla córki. Super miejsce z odpowiednim klimatem. Światła,... Grzegorz Śmiało polecam. Numer 1 w Gda (1) Lokal niedawno otwarty, czysto, wysoki standard, właścicielem jest młody... RadiKris Lokal na 18-stkę (1) Bardzo fajny lokal, ładnie urządzony, kolorowe światła tworzą klimat. Kontakt... Ewa