FIVE SENSES float • spa

SPA

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4

Monika - ocena (1) Cudowne miejsce. Odpowiednie na relaks, spokój, chwilę dla siebie Monika agi - opinia (1) Miłę miejsce na mapie zabiegów spa w Trójmieście. Profesjonalna obsługa, miły... agi Arabella - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Już od samego wejścia przyciąga... Arabella
zawiedziona i sfrustrowana (1) Zawiedziona Nie ukrywam, że jestem bardzo zniesmaczona i zawiedziona głównie... magda najlepsze miejsce na relaks (3) świetne miejsce i przemiłą, profesjonalna obsługa JS Relaks i nie tylko...JESTEM NA TAK! (2) Skorzystałem z floatingu i ...... jestem zachwycony! Idealne odprężenie po... Maciej Najlepsze miejsce na relaks! :) (2) Z całego seca zachęcam do odwiedzenia Five Sences Spa! :) W szczególności... Aga Spokój, atmosfera, wypoczynek! Wonderful! / Floating. (2) Przemiła obsługa, fantastyczne wykończenie wnętrz oraz zabieg floatingu -... Anna Polecam! (1) -Znakomite miejsce by się wyciszyć, -Bardzo czyste i zadbane pomieszczenia,... AM Opinia (2) Świetny relaks, Klimat niesamowity. Godny polecenia. Zapewne wybiorę się... Danuta 6/6 i to BEZAPELACYJNIE!!! (2) Już na samym wejściu do lokalu (w przepięknym gdańskim Garnizonie - cudowna... Ewa