Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z usług Gabinetu mgr Szymoniak i z pełnym... Andrzej Pełna "profeska" (1) Gorąco polecam gabinet rehabilitacyjny prowadzony przez panią Emilie. Pacjent... Maciej Rehabilitacja Nogi w gipsie (1) Pełen profesjonalizm . Pani Emila wie co robi, doradzi i pomoże . Moja noga... Bieszke Iza
Ból odcinka lędźwiowego (1) 5 wizyt i poprawa o 200% odcinka lędźwiowego Fachowo i konkretnie Polecam Karol polecam (1) Bardzo fachowo i profesjonalnie p.Emilia zajmuje się pacjentem.Doradzi,... Małgosia Super fachowiec (1) W czerwcu złamałem rękę w trzech miejscach ,więc wakacje rozpocząłem z ręką w... Piotrek Kubiak Super! (1) p. Emilia uratowała moje obolałe i zestresowane plecy. Już po jednym masażu... Asia Wielka Pomoc (2) "miło mi widzieć ze chodzisz przedwczoraj trzeba było Ciebie do tego gabinetu... Weronika Gorąco polecam (1) Polecam z czystym sumieniem! Pani Emilia nie jednokrotnie ratowała moje plecy... OLIK Super gabinet (1) ja osobiscie trafilem do gabinetu przez przypadek z kontuzja przeciążeniową... Tomasz Znowu sprawna ręka (1) Do Gabinetu Fizjo-Sport trafiłam z uszkodzonym prawym brakiem, z bardzo... Kasia SUPER- POLECAM (1) Dzięki Pani Emilii wróciłem do formy. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w... JACEK Pełen profesjonalizm! (1) W gabinecie w ekspresowym tempie postawiono mnie na nogi, niwelując ból... Agnieszka Postawiła mnie na nogi (1) Do Gabinetu Rehabilitacji Fizjo-Sport trafiłam z bardzo poważnymi... Ula W końcu trafiłam pod właściwy adres ! (1) Cudownie dowiedzieć się, że uciążliwy ból pleców (przez wielu specjalistów... Marti POLECAM (1) Miesiąc temu uległam wypadkowi, w którym złamałam rękę - główkę kości... Agata Polecam!! (1) Ponad miesiąc temu uszkodziłem przyczep w barku. Chwilę potem byłem w... Krzysztof H. Polecam !!! (1) Kilka miesięcy temu, podczas zajęć sportowych naderwałam więzadło w kolanie,... Klaudia Gorąco Polecam! (1) Z usług tego profesjonalnego gabinetu korzystam regularnie co kilka miesięcy,... Maciek POLECAM!!!! (1) Gabinety Rehabilitacji FIZJO-SPORT to kompetencja i kompleksowe zabiegi, a... Sylwia Anna