Gosia - ocena (1) indywidualne i profesjonalne podejscie do kazdego Gosia Marek - opinia (1) Profesjonalne podejście, miała atmosfera , indywidualne podejście Marek Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zajęć. Treningi są świetnie dopasowane do celów.... Piotr
Wiesiek - opinia (1) Podejście profesjonalne i z uwzględnieniem indywidualnych możliwości... Wiesiek Radek - opinia (1) Od kilku lat korzystam z pomocy trenera personalnego. Treningi są... Radek Piotr Z. - opinia (1) Kompetentne, rzeczowe podejście, dobry, cierpliwy motywator nawet dla... Piotr Z. Agata - opinia (1) Polecam chłopaków! Fajna atmosfera, dużo sprzętu, urozmaicone ćwiczenia Agata gwiezdny - opinia (1) Treningi z Irkiem to pełna profeska. Zawsze rozgrzewka, trening i na końcu... gwiezdny Mikolaj - opinia (1) Profesjonalna kadra trenerów/fizjoterapeutów, która pokazuje i wyjaśnia... Mikolaj Lucjan - opinia (1) Po prostu fizjo-fantastycznie ! Polecam Lucjan Renata Romaniak-Falkiewicz - opinia (1) Pracuję z Nim 5 lat , to profesjonalistą , cudny człowiek i świetnie motywuje... Renata Romaniak-Falkiewicz Krzysiu - opinia (1) Nie mogłem trafić lepiej. Gorąco polecam!!! Krzysiu Pi0trek - opinia (1) Polecam!!! Miła obsługa, już po pierwszym razie czułem efekty. Pi0trek Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam. Świetne zajęcia Karolina W - opinia (1) Kupiłem swojemu Tacie masaż. Tata zaledwie po kilku sesjach odczuł poprawę.... W Polecam wszystkim (1) Miejsce jest bardzo profesjonalne z fajną atmosferą. Korzystałem kilka razy... Marcin Zdecydowanie polecam (1) Od prawie roku ćwiczę z Irkiem. W tym czasie zmieniło się całkowicie moje... Daniel Trening personalny na najwyższym poziomie (1) Dzięki Irkowi w niecałe 1,5 roku poczyniłem takie postępy, że ćwicząc samemu... Tomasz Najlepsza fizjoterapia w Trójmieście! (1) Przez wiele lat borykałem się z różnymi dolegliwościami pleców i szyi mimo że... Tomasz Ireneusz to najlepszy trener personalny na jakiego można trafić! (1) Indywidualnie podchodzi do każdego podopiecznego, układa świetnie dietę oraz... Weronika