Fizjoterapia na medal !

Kilka miesięcy temu doznałem bardzo poważnej kontuzji sportowej, która wyłączyła mnie na długi czas z normalnego życia. Prognozy dotyczace mojego stanu były bardzo złe, ale dzięki panu mgr Jarosławowi Kowalskiemu, z kaleki stałem się na powrót normalną, w pełni sprawną osobą. Pan Jarosław jest fizjoterapeutą bardzo kompetentnym, wyrozumiałym, miłym i komunikatywnym. Ma "złote ręce". Bardzo cenię Go za pomoc jaką mi okazał i jestem mu dozgonnie wdzięczny za nią. Oby cała nasza polska fizjoterapia i rehabilitacja była tak dobra jak ta, świadczona przez pana Jarosława. Szczerze polecam pana Jarka Kowalskiego jako wspaniałego fizjoterapeutę!

Krzysztof K.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fizjoterapia na medal !

Wpełni zgdzam się z Panem Krzysztofem. Kilka lat temu doznałam kontuzji po której zaczełam odczuwać zmiany w stawie kolanowym. Przez ostani rok ból nasilił się, czego skutkiem było zrezygnowanie z aktywności fizycznej (jazda na rowerze, długie spacery, taniec). Lekarz ortopeda skierował mnie na rehabiliatcję zabiegami miejscowymi na kolano. Szukając odpowiedniej poradni natrafiłam w Internecie na nr do Pana Jarosława Kowalskiego. Już po pierwszej wizycie odczułam wielką ulgę i pomoc. Jest naprawdę kompetentnym i doświadczonym specjalistą w tej dziedzinie. Na nowo mogę cieszyć się każdym dniem:)Serdecznie polecam zabiegi u Pana Jarosława!

Agnieszka Sz.

agalondyn.w7@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0