Martyna - ocena (1) Mega przyjemna atmosfera, a same rzęsy utrzymują się długo! Dziewczyny super... Martyna Magda Wojak - ocena (1) Polecam bardzo mocno. Od wejścia czuć,ciepła atmosferę. Salon jest czysty i... Magda Wojak Weronika D - ocena (1) Piękne rzęsy i cudowna obsługa ! Weronika D
Marika - ocena (1) Rzęski u Klaudii to cudo , zawsze będę zadowolona i chętnie wracała co... Marika Kaja - ocena (1) Świetny salon, profesjonalna obsługa. Zawsze wychodzę zadowolona z rzes.... Kaja Jagoda Klinkosz - ocena (1) Polecam całym serduszkiem ! Jagoda Klinkosz Kinga - ocena (1) Super salon. Jestem bardzo zadowolona Kinga Ola - ocena (1) Cudowny naturalny efekt Brwi ️ Ola Klaudia - ocena (1) Profesjonalizm i cudowna atmosfera. Polecam każdemu! ️ Klaudia Kasia - ocena (1) Wspaniałe wyczucie estetyki, profesjonalizm i bardzo przyjazna, swobodna... Kasia Julia - ocena (1) Super rzeski, polecam Julia Paula - ocena (1) To była cudowna wizyta. Jestem zachwycona efektem i klimatem który panuje w... Paula Szonka - ocena (1) Świetny salon kosmetyczny! Ceny super, a efekty jeszcze lepsze. Wyszłam... Szonka AK - ocena (1) Polecam studio urody Flair w Gdańsku! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i... AK Joanna - ocena (1) Najlepszy gabinet w Trójmieście. Polecam szczerze Joanna Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, super zabiegi, profesjonalizm, bardzo sympatyczne... Kasia Lena - ocena (1) Bardzo polecam Flair Beauty Studio. Salon jest estetyczny, zadbany i ma... Lena Vik - ocena (1) Cudowne miejsce na mapie Trójmiasta. Dziewczyny są nie tylko profesjonalne,... Vik BR - ocena (1) Szczerze polecam Flair Beauty Studio! Pełen profesjonalizm, przemiła... BR