Włodzimierz - ocena (1) Polecam. Wszystko ok Włodzimierz Jerzy - ocena (1) Jestem zadowolony ze współpracy. Bardzo dobry kontakt z opiekunem klienta.... Jerzy Krystyna - ocena (1) Polecam, pobyt w Gdańsku bardzo udany. Krystyna
Anna - ocena (1) Współpracujemy od kilku miesięcy. Flatbook wynajmuje nasz apartament w... Anna Jakub - ocena (1) Polecam współpracę. Jakub Natalia - ocena (1) Wszystko świetnie, polecam!!! Natalia Krysia - ocena (1) Udana współpraca. Polecam. Krysia Łukasz - ocena (1) Bardzo fajne apartamenty. Polecam. Łukasz Oksana - ocena (1) W pełni usatysfakcjonowana ze współpracy Oksana Mirosław - ocena (1) Współpracuję od dwóch lat. Na razie wszystko OK. Mogę polecić. Pozdrawiam Mirosław HalinaS - ocena (1) Jestem zadowolona. HalinaS Julia - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Najlepsza firma w Gdańsku Julia Anonim - ocena (1) Wszystko super, polecam serdecznie! Anonim Roman - ocena (1) Wszystko było super. Czyściutko, proste zameldowanie. Wrócimy i polecam,... Roman Natalia - ocena (1) Firma dysponuje wieloma ciekawymi ofertami mieszkań. Wyposażenie oraz stan... Natalia Właściciel mieszkania - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona ze współpracy! Bardzo pomocny i miły personel... Właściciel mieszkania Anna - ocena (1) Usługi świadczone są na jak najwyższym poziomie. Cała współpraca przebiega... Anna Właściciel mieszkania - ocena (1) Współpraca przebiega wzorowo. Zespół zawsze reaguje szybko i z pełnym... Właściciel mieszkania Krystyna - ocena (1) Krótka współpraca więc za dużo nie napiszę jeszcze ale pierwsze miesiące... Krystyna Klaudia - ocena (1) Szybko i sprawnie Klaudia