Najemca - ocena (1) Bardzo polecam firmę Flatbook! Apartament był komfortowy, dobrze wyposażony i... Najemca Najemca - ocena (1) Wynajęłam mieszkanie na rok czasu i jestem bardzo zadowolona. Jeśli szukacie... Najemca Emilia Kawilecka - ocena (1) Polecam, bardzo rzetelna firma! Co najważniejsze generują wyższe zyski niż... Emilia Kawilecka
Anna - ocena (1) Korzystałam z usług firmy niejednokrotnie i bardzo polecam! Wynajmowałam... Anna Anonim - ocena (1) Super firma, polecam Anonim Kacper - ocena (1) Flatbook to rzetelna firma specjalizująca się w zarządzaniu wynajmem... Kacper Anna Kowalska - ocena (1) Pobyt w apartamencie Flatbook był naprawdę udany. Przemyślany wystrój,... Anna Kowalska kolosivska.ira@gmail.com - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę Flatbook! Wynajmowałam u nich apartament w centrum... kolosivska.ira@gmail.com Katarzyna - ocena (1) Oceniam na 6 ******. Polecam Flatbook jako uczciwego pośrednika. Od początku... Katarzyna Krzysztof - ocena (1) Polecam Flatbook z pełnym przekonaniem. To rzetelny, uczciwy i ambitny... Krzysztof Liliia Karalius - ocena (1) Miałam przyjemność spędzić kilka dni w apartamencie wynajętym przez tę firmę... Liliia Karalius Martyna - ocena (1) Flatbook to profesjonalna firma zarządzająca wynajmem apartamentów, która dba... Martyna