Właściciel mieszkania - ocena (1) Współpraca przebiega wzorowo. Zespół zawsze reaguje szybko i z pełnym... Właściciel mieszkania Krystyna - ocena (1) Krótka współpraca więc za dużo nie napiszę jeszcze ale pierwsze miesiące... Krystyna Klaudia - ocena (1) Szybko i sprawnie Klaudia
Małgorzata - ocena (1) Firma jak najbardziej dba o spokój właściciela , przez cały czas współpracy... Małgorzata Halina - ocena (1) Jest to kolejna firma, której przekazałam do Obsługi mój apartament i na ten... Halina Ola - ocena (1) Współpracujemy już 5 lat. Obserwuję ciągły rozwój firmy Flatbook i... Ola Anonim - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Polecam firmę Flatbook. Anonim Dominik - ocena (1) Pobyt zorganizowany przez Flatbook oceniam bardzo pozytywnie. Mieszkanie było... Dominik Paulina - ocena (1) Flatbook? To był strzał w dziesiątkę! Mieszkanie takie, że aż chciało się... Paulina Anonim - ocena (1) Bardzo polecamy firmę Flatbook, jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Anonim Hanna - ocena (1) Świetna obsługa i kontakt. Bardzo kompetentna i rzetelna firma, nigdy nie... Hanna Inwestor - ocena (1) Współpraca z Flatbookiem to strzał w dziesiątkę dla mojego mieszkania w... Inwestor Irka - ocena (1) Polecam firmę Flatbook. Bardzo profesjonalnie i kompleksowe podejście do... Irka y - ocena (1) Komfortowe apartamenty w świetnej lokalizacji. y Agata - ocena (1) Super rok wynajmu mieszkania! Na pewno wrócę Agata Właściciel Mieszkania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Zawsze mogę liczyć na wsparcie... Właściciel Mieszkania Ewelina - ocena (1) Pobyt w apartamencie Flatbook był na prawdę miłym doświadczeniem. Od... Ewelina Adam - ocena (1) Super firma. Najlepsza w Trójmieście Adam Najemca - ocena (1) Bardzo polecam firmę Flatbook! Apartament był komfortowy, dobrze wyposażony i... Najemca Najemca - ocena (1) Wynajęłam mieszkanie na rok czasu i jestem bardzo zadowolona. Jeśli szukacie... Najemca