Flesz

Fotografowanie Studio fotograficzne

Gdańsk, Bernarda Milskiego 1/1

Marek - ocena (1) Świetna obsługa i pełen profesjonalizm! Zdjęcia do dokumentów wykonane... Marek Jerry - ocena (1) Bardzo polecam ten zakład fotograficzny! Zdjęcia do dokumentów zostały... Jerry Michał - ocena (1) Szybko i profesjonalnie, zdjęcia ostre i panie w Urzędzie Miejskim jak... Michał
Polecam! (1) Miła obsługa, profesjonalnie wykonane zdjęcia i tylko w 3 minuty! Jeśli sie... Karolina polecam (1) Szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam . Piter Polecam (1) Szybko i z dobrym efektem. Polecam! Krzysztof Polecam (1) Miła, profesjonalna i bardzo szybka usługa, polecam tego fotografa!!! Paweł Criss - opinia (1) Wpadłem za namową znajomych, wygląd odpycha i wręcz poraża XD Ot zwykły box z... Criss wizyta u fotografa (1) profesjonalnie i bez zastrzeżeń a do tego w miłej atmosferze polecam BB Polecam (1) Obsługa cierpliwa, można robić zdjęcia aż dotąd do kiedy się bedzie... Karoina Szybko, niedrogo i ... (1) ... sympatycznie :) Aga POLECAM! (1) Bardzo szybka i miła obsługa a co najważniejsze śliczne zdjęcia, a ponadto... Ania POLECAM (1) Pełny profesjonalizm, super szybka usługa i zdjęcia bardzo dobrej jakości.... Darek Gorąco POLECAM (1) Bardzo szybka profesjonalna obsługa, nie jestem fotogeniczny ale ten fotograf... Piotr Polecam - profesjonalisci (1) muszę dać pochwałę bo potrzebowałem zdjęcia do dokumentów i nawet moje... Grzegorz Pozytyw (1) Mega profesjonalna obsluga, super jakosc zdjec. Polecam!! Ilona fotograf (1) jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i szybkiej obsługi :) lalka Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobrze wykonana usługa.... Janina