zdecydowanie nie polecam (1) Pan kładł u mnie kafelki. Takie fuszerki nie widzieliśmy dawno.Fugi są... nikita ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ (1) Współpracowałam z tym człowiekiem przy 2 realizacjach moich klientów.... Anna NIE POLECAM!!!! (1) NIE POLECAM Pan Tomasz jest osoba niesłowną i nieterminową (początek prac... Tomek
Pozytywnie (1) Dobra jakość za rozsądną cenę. Pan Tomasz jest dobrym fachowcem, ponadto... Rafał POLECAM (1) z usług Pana Tomasz korzystałam dwukrotnie, remont łazienki i przebudowa... ASia REWELACJA - BARDZO DUŻA ROBOTA A WSZYSTKO ZROBIONE SUPER! (1) Pan Tomek wykonywał u mnie remont w mieszkaniu kilka lat temu i zrobił to w... Magda niestety (1) -termin realizacji ponad dwukrotnie przekroczony -wlasciciel nie dotrzymuje... Krystyna Spokojny remont (1) Jestem po remoncie wykonanym przez firmę Fliso , i nie mam powodów do... Karolina PROFESJONALNIE, SZYBKO I FACHOWO (1) wpominam bardzo dobrze remot z firma fliso, własciciel bardzo sympatyczny i... Dominik Strata czasu! (1) Właściciel firmy jest człowiekiem mało wiarygodnym z mojego punktu widzenia... niedoszły_klient