Pasażerka - ocena (1) Przepyszna kawa fiołkowa i różana. I te ciasteczka... love. Zawsze ciężko się... Pasażerka Zofia - opinia (1) Kompozycje ślubne robią ogromne wrażenie, nie jest to standardowe kopiuj... Zofia Agnieszka - opinia (1) Wspaniałe warsztaty, utalentowana i kreatywna prowadząca z cudowną energią i... Agnieszka
Grafa - opinia (1) cudownie, klimatycznie, po postu pięknie Grafa Aneta - opinia (1) Byliśmy na warsztatach dla dzieci. Pani Marta pełna profesjonalistka, widać,... Aneta Ania - opinia (1) Marta to prawdziwa kwiatowa czarodziejka. Jest profesjonalistką w każdym... Ania Maggan martyn - opinia (1) Na najwyzszym poziomie.. Doradztwo i zaangarzowanie rowniez oceniam na 5 Maggan martyn Maggan martyn - opinia (1) Bardzo piekna, malenka kwiaciarnia. Pelna cudowny h ludzi i kwiatow.. Zawsze... Maggan martyn Maggan martyn - opinia (1) Tu mozna czuc sie jak w raju, jak w ogrodzie botanicznym, jak w dzunglii.. Tu... Maggan martyn Warszawka - opinia (1) Kwiaciarnie prowadzi pani Marta, prawdziwa artystka. Polecam warsztaty, super... Warszawka Wd - opinia (1) Kwiaty piękne, świeże. Wystarczy nakreślić co będzie a Pani Marta robi... Wd M. - opinia (1) Piękne bukiety i dekoracje, na prawdę długo cieszą oko. Dziewczyny w pracowni... M. Katarzyna - opinia (1) Już kilkukrotnie zamawialam kwiaty od Floral Design. Za pierwszym razem... Katarzyna Łucja - opinia (1) Zamawiałam bukiet ślubny i butonierki w kwiaciarni Floral Design u Pani... Łucja Łucja - opinia (1) Najpiękniejsza kwiaciarnia w Trojmieście. Wystrój niesamowity i super fajna... Łucja Magiczne wesele (1) Kwiaty, dekoracje, pomysły i realizacja - magia i atmosfera nie do... Ewa i Stanisław Florystka na ślub (1) Jestem bardzo zadowolona z dekoracji ślubnych wykonanychna moje wesele.... Julia Raduńska Dekoracje Folwark Dajak (1) Kwiaty i dekoracje przygotowane przez Panią Martę na nasze wesele zachwyciły... AGA Krzewi Róg - najpiękniejsze dekoracje ślubne. (1) W dekoracji ślubnej, która została dla nas przygotowana przez Floral Design... Wiola Paszke Bukiet Ślubny i dekoracje ślubne (1) Wybrałam Floral Design Gdynia do przygotowania kompleksowego wystroju kwiatów... Anna Matejko