Mega piękne dekoracje :) (1) Piękna robota, wszystko było super :) Dziękujemy i polecamy! Ania Boruc Kompozycje kwiatowe na zamówienie (1) Bardzo udana współpraca, podejście indywidualne do klienta i dopasowanie się... Monika Fantastycznie! Szczerze polecamy (1) Jestem bardzo zadowolona z wszystkich dekoracji ślubnych przygotowanych przez... M.K.
Szczerze polecam! (1) Pełen profesjonalizm, przepiękne dekoracje, stworzenie wspaniałej atmosfery.... Magda Najlepsza florystka Ślubna w Trójmieście i okolicach :) (1) Floral Design Dekoracje Ślubne organizowało dla nas dekoracje w Kościele Św.... Dominika W-Cz. najlepsza! (1) Super hiper bomba wow! mega polecamy! kwiaty i dekoracje przepiękne! c. Wianek (1) Przepiękny wianek ślubny. Dopracowany w szczegółach, taki jak chciałam ;).... Nielinka Marta - dziękujemy!!!!! (1) Marta jest najbardziej kreatywna i otwarta na dialog osoba z którą przyszło... Natalia Dekoracje ślubne (1) Kwiaty przygotowane przez p. Martę są przepiękne:) Wszystko zostało... Marika cudne kwiaty (1) Marta robiła mi na ślub bukiet oraz wianek (też bukiet dla świadkowej) i były... Emilia Oryginalnie i profesjonalnie (1) Pani Marta to super pomysłowa i kreatywna osoba :) Kwiaty i dekoracje na... Agta i Robert Floral Design! ;) (1) Dzięki Floral Design nasz ślub miał najpiękniejszą oprawę kwiatową na... Ewelina Polecam! (1) Floral Design przygotowywało dla nas dekoracje weselne. Właścicielka firmy... Asia