Fluocars z lotniska polecam (5) Zarezerwowałam dzien wcześniej przejazd z lotniska do centrum Madison. Pani w... Magda Najlepsza taksowka w Trójmieście (1) Polecam. Taxi zawsze na czas o ile rezerwuje sie z wyprzedzeniem. Kierowcy... Paula Polecam firmę (1) Często korzystam z usług przewozu w kilku miastach w Polsce, w 3mieście... Ola
Super przewóz :) (1) Baaardzo polecam Fluo cars, Pani rezerwujące miłe, bez łaski rezerwują auta,... klientka :) Najlepsza taxi w 3 mieście!!! (1) Regularnie korzystam z Firmy Fluocars i zawsze jestem zadowolona. Krótki czas... AK Polecam (1) Nic dodać nic ująć, szczerze polecam! syka coś wspaniałego (3) po zamówieniu taksówki z paro godzinnym wyprzedzeniem z dojazdem poza miasto... Matys Polecam (1) Od czasu powstania firmy Fluocars nie korzystam z innych przewoźników. Są na... Michał Świątoniowski Super 100% zadowolenia. (1) Zamówiłem auto w sobotę miła pani poinformowała mnie że auto będzie... Bartek Fluo (1) Auto bylo na czas. Kierowca mily. ceny niskie. Czego chciec wiecej? Polecam. Pati