Foltman

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Wiem, że ten wątek już się przewijał. Jednak było to stosunkowo dawno. Ponad to na forum widziałam sporo negatywów, z kolei na stronie "znany lekarz" większość bardzo pozytywnych wypowiedzi. Z tąd moje pytanie:
Czy któraś z Was aktualnie jest pacjętką dr Foltmana. Czy możecie napisać coś na jego temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Foltman

Ja jestem pacjętką i jestem bardzo zadowolona, zaczęłam do niego chodzić po pobycie w szpitalu w wejherowie, bo wcześniej jego nie znałam. Wiele kobiet na oddziale bardzo jego chwaiło i wszystko sie potwierdziło. Ale tak jak wiadomo w wielu wątkach o lekarzach jedne pacjętki sa zadowolone, a inne nie. Ja w każdym razie polecam Pana Foltmana.

dzięki :)

nigdy osobiscie do niego nie chodzilam ale znam od znajomycj tylko same fantastyczne opinie o tym lekarzu.

Ja również byłam pacjentką dr Foltmana. Byłam bardzo zadowolona z niego chodziłam do niego w pierwszej ciązy. Niestety jak zaczęły sie problemy( poroniłam) i trafiłam do szpitala w Wejherowie gdzie dr pracuje okazało się że jest na urlopie i nie pomoże mi. Tak było w drugiej ciąży też. Wiem że jak było źle to pewnie nic już by nie pomógł ale wydaje mi się że to zawsze lepiej gdy zajmuje się tobą lekarz który cie prowadzi. Może to zbieg okoliczności albo w niewłaściwym czasie zachodziłam w ciążę..... Mam dużo koleżanek które do niego chodzą i są bardzo zadowolone. Pozdrawiam.

dr Fotman nie zrobił nic kiedy byłam w ciąży i pojawiły się problemy w 37 tyg kazał mi czekać i iść do szpitala. On sam był na urlopie. Moje dziecko zmarło. Już więcej nie pojawię się u niego. Gdy nie ma problemów jest ok ale gdy pojawiają się komplikacje nie potrafi sobie poradzić