Polecam Dr Anię (1) Dzieki niej mam piękny uśmiech dziekuje Magdalena Polecam (1) Zdecydowanie polecam, wysoki profesjonalizm, wizyta przebiegła szybko i... Patryk Nie polecam (3) Jakiś czas temu robiłam dwie jedynki ponieważ pani stwierdziła że ząb jeśli... nie zadowolona
Tylko Fordent (1) Gabinet Fordent to najlepszy gabinet stomatologiczny jaki znalazł się na... malutka Polecam tylko ten gabinet w Gdyni (1) Nie wyobrażam sobie żadnego innego gabinetu stomatologicznego niż Fordent.... t.z Straciłam zaufanie ... (7) ... do stomatologów z tego gabinetu. Panie owszem są miłe, ale raczej brak... dogma jestesmy wierni p Ani (2) Chodzimy tylko do Pani Ani. Ufamy i dziekujemy. Doktor nie naciąga, zawsze... DJ SUPER (1) Terapia u P. dr Małgosi Foryś i p. "dr" Sylwi Jako facet panicznie bojący się... Karol satysfakcja (1) Od dziecka nie zdawałam sobie sprawy z powagi sytuacji jeśli chodzi o moje... katarzyna EXTRA (1) Nie rozumiem osoby z poprzedniego postu. Jeśli chodzi o podejście do dzieci,... Monika Polecam (1) Polecam leczenie w tym gabinecie. Jestem zadowolony. Duży stres przed wizytą... Marek jestem zadowolona (1) Polecam gabinet. Korzystalam z leczenia u kazdego lekarza. Mialam leczone... Katarzyna S dziecko (2) Musze odpowiedzieć Panu na temat negatywnego postu. Moje dziewczynki... Dor Kupry PORAŻKA (2) Brak profesjonalizmu. Po wizytach u Młodej Pani "Doktor" dziecko boi się... Marcin Polecam (1) Doktor R. jest bardzo kontaktowa i profesjonalna. Polecam wszystkim tego... J. REWELACJA (1) Zupelnie sie nie zgadzam! Trafiłam do Pani Dr Ani i byłam rewelacyjnie... ag dzie Polecam (1) Polecam wszystkim ten gabinet. Bardzo miłe młode Panie doktor, rzetelne i... Daniela