To dobry fachowy warsztat (1) Korzystam z usług tego warsztatu od kilku lat (na szczęście rzadko, bo auto... RR Krzysztof Kiżewski - opinia (1) Szef warsztatu bardzo wygadany i sprawiający wrażenie doświadczonego... Krzysztof Kiżewski Na podane telefony nie mozna sie dodzwonić (1) Od dwóch dni probuje i niestety .Nikt nie odbiera Gutek
zna sie na fordach jak nikt inny! (1) fachowo i uczciwie, czasami dziwnie gada - to prawda, ale jest uczciwy i... Rafal beznadziejny warsztat, ceny z marsa, zero wiedzy, wkęcacze (1) Pojechałem do warsztatu dowiedzieć się coś na temat zawieszenia w moim... oliwek MASAKRA!z takim nastawieniem do klienta... (1) Też pracuje w dziale usługowym i nie wyobrażam sobie takiego podejścia do... dziurol Uwaga naciągacz !!! (1) Zdecydowanie odradzam wszystkim korzystania z wrsztatu "fort-auto"... Krzysztof Dobry ale drogi. (1) Naprawiałem w warsztacie układ elektryczny. Od razu uprzedzono mnie że koszty... Arek Kpina (1) ten pan który jest właścicielem to jakiś chyba jasnowidz jest. Miałem do... marakesz Zadowolony klient (1) Naprawili mi kilka elementów w FM II 2,0 TDCI (pompa wspomagania układu... Marcin Super warsztat (1) Dziękuje Firmie Fort-Auto za naprawienie mojego Forda Mondeo 2lTDCi.... Michał ostrzeżenie (1) Moje doświadczenie z tym warsztatem i jego obsługą - krótko NIE POLECAM,... właściciel forda obsługa... (1) co do właściciela to się nie zgodzę że jest niegrzeczny ale ten drugi młody... blaizek Dziwni jacyś (1) Chciałem powierzyć warsztatowi wymianę mechanizmu elektrycznej szyby.... Adam Kultura-zero (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami wybrałem się do tego warsztatu z łożyskiem... Paweł warsztat OK! polecam innym (1) Od około jednego miesiąca posiadam FORDA MONDEO 2.0 TDCI . Nie wiedziałam... JOHNY polecam (1) Zrobiłem romont silnika TDCI w Fiescie 2003 - nic nie cieknie, chodzi jak... Maciej Kulesza godny polecenia (1) Podzielam opinię moich poprzedników. Nikt się nie zawiedzie. Warto polecić... mariot 42