Krzysztof - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa, rzetelność. Krzysztof Aras - opinia (1) Mam mieszane uczucia co do tego warsztatu. Pojechał tam skłoniony dobrymi... Aras Kompetentnie i fachowo - godne polecenia (1) Serwisuję tam swojego Mondeo od paru lat i nie narzekam. Mam bogatą,... MH
Bardzo drogo! (1) Jest miło ale uważam, że to tylko pozory. Naprawiają mało samochodów ale... waldi05 Nie polecam (2) Cóż, mechanik ma poczucie, że wie wszystko najlepiej i jest wybitnym... on Nie korzystajcie (3) Nie mozna mu odmówić kompetencji natomiast ani terminowość ani cena nie idą z... wojtek Spróbuję kolejny raz (1) Miałem problem z falującymi obrotami w FF mk1. Większość mechaników... eMeSz Może nie najtańszy, ale rzetelny i konkretny (1) od roku obijałem się ze swoim fordem po mechanikach i żaden nie potrafił mi... Lucjan666 dobry wybór (1) Super fachowcy-pan Leszek i pan Zbyszek, profesjonalne podejście do klienta,... Piotr Bardzo polecam tym którzy cenią rzetelność (1) W tym warsztacie udało się zwalczyć problem z silnikiem z którym nie mogli... ulff Nigdy więcej w tym warsztacie - naciagacze (3) Po kupnie auta zauwazylem/uslyszalem niepokojący odglos przy uruchamianiu... Goliat Dobry warsztat (1) Usterka usunięta, tanio niestety nie było. Polecam, mało takich warsztatów. lukasz Dobrze, ale cena.... (1) Powiem tak, jeśli ktoś nie liczy się z kosztami to polecam z czystym... Masterinho bardzo polecam (1) Jako kobieta, mało znająca się na naprawie auta - mam do nich pełne zaufanie.... Justyna Bardzo dobry warsztat (1) Jak dla mnie warsztat jest świetny. Obsługa jest bardzo fajna i co... bb ... (2) Przyjechałem sprawnym samochodem Ford Fokus problem polegał na braku mocy... Łukasz Uciekłem stamtąd (1) Robiłem u nich kilka drobnych rzeczy. Tanio nigdy nie było, ale mieli dobre... nubirstein (...) (1) Byłem żetam żeby zdiagnozowac spadek mocy polecił mi wymiane turbuny ,... Roman kiepska obsługa (2) Nie wróżę tej firmie jakiegokolwiek sukcesu z takim podejściem do klienta... sąsiad Najłatwiej jest narzekać (1) Moje Mondeo to auto już nie najmłodsze, i to ze sporm przebiegiem, tym... Paweł Godek