Fortis

Trener personalny

Gdańsk, Kazimierza Górskiego 1

Polecam (1) Bardzo polecam Pana Piotra - trenera personalnego. Profesjonalne podejście,... Ania Trening online (1) Jestem pod opieka trenera on line. Super aplikacja z filmikami jak wykonac... Adam Walewsji Polecam (1) Zawsze na czas z pasją i solidnie! Ogromny plus wyjście do wymagającego... Marta
Porządne, urozmaicone treningi (1) Wraz z mężem ćwiczymy z Piotrem od około dziewięciu miesięcy. Treningi są... Joanna Trener personalny (1) Wspaniały trener, bardzo dba o swoich klientów, zawsze kontaktuje się w... Konrad Pawłowski Absolutna rewelacja! (1) Cenię Fortis za niezwykle profesjonalne i indywidualne podejście. Różnorodne... Magdalena Who run the Gym?! (1) Trenerzy godni polecenia! Znoszą marudzenie, wspierają i dopingują! Zarażają... Kacha Jeden z najlepszych trenerów w Trójmieście (1) W 100% godny polecenia. Długo szukałam trenera, który skupi się na tym co... Aleksandra Mnóstwo pozytywnej energii (1) Trenuję z chłopakami od pół roku (ależ ten czas zleciał) i z miesiąca na... anka2506 Polecam! (1) Pracujemy razem od 3 miesięcy, 3 razy w tygodniu i szczerze polecam.... Marta polecam!!! (1) Treningi są bardzo dopasowane, dają odpowiedni wycisk :-) są stopniowane, z... Ewelina Wspólne dążenie do celu (1) Od prawie roku korzystam z usług firmy Fortis i jedno co mogę powiedzieć to... Barnaba Treningi Personalne (1) Piotr profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, 3 miesiące 10 kilo balastu... Filip -13 KG dobre treningi Polecam!!!!!!! (1) Witam, Cóż mam powiedzieć najlepszy trener jakiego miałem. -13kg rzetelna... Lukasz oferta dostosowana do potrzeby (1) Oferta jest dostosowana do indywidualnej potrzeby.Jestem bardzo zadowolony z... Janusz Manasterski Trening osobisty (1) Profesjonalny trener. Trening jest dostosowany do preferencji i możliwości.... Magda PiotrPelka (1) ĆWICZYŁAM Z PIOTRKIEM TYLKO 2 MIESIĄCE A EFEKTY SĄ ZDUMIEWAJĄCE !... Kasia Fortis (1) Witam. Trener jest niezastąpiony w motywowaniu do osiągnięcia celu. Ustalił... Dorota Polecam dobrego trenera (1) Bardzo dobry trener który potrafi ułożyć dobry plan treningowy do potrzeb .... Darek Polecam trenera personalnego! (1) Z Piotrkiem ćwiczę od lutego 2014 roku, dwa razy w tygodniu.Eksperymenty na... Małgosia