Forum "schodzi na psy..."!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jeszcze pare miesiecy temu mozna bylo sie naprawde dowiedziec tutaj ciekawych rzeczy...skorzystac z rad przed slubem i weselem...a teraz??? tragedia!!!
ciagle "nefretete", "cytrusowa" i "mandarynka" sie z kims kloca....chyba , ze to jedna i ta sama osoba....;-)))))
dziewczyny dajcie spokoj....chyba zapomnialyscie, po co jest to forum....na pewno nie po to, by sie obrzucac wyzwiskami i zajmowac watki....
ja w kazdym razie ciesze sie, ze jetem juz po najcudowniejszym dniu w zyciu i wspolczuje tym, co beda szukac tu na forum jakichs porad....bo na pewno juz teraz nie znajda....tragedia!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Forum "schodzi na psy..."!!!

Zgadzam się z Tobą w 100%. To już nawet przestało być śmieszne. Ślub dotyczy dorosłych przecież ludzi a tutaj pełno szczeniackich zagrywek. jak przedszkolaki. Żałosne...

jak zaczęłam tu zaglądać, byłam pełna radosci, że mogę się dowiedzieć wielu rzeczy związanych z tym najważniejszym dniem. I przyznaję, że trochę się dowiedziałam, mogłam też z innymi podzielic sie swoją wiedzą.
Ale w momencie, gdy pojawiły sie osoby - osoba, które(-a) zaczęły(-a) w złośliwy sposób komentować moje wypowiedzim przestało to dla mnie być miłe.
Kiniu, gdybyś sie dokladniewczytała zauważyłabyś, że ja się nie kłócę - ja się bronię. Bo nie wyobrażam sobie, by ktoś ot tak sobie wciaż na mnie najeżdżał mniej, lub bardziej wulgarnie. Nie moge pozostać im obojętna.
I naprawdę: ostatniej rzeczy, jakiej się tu spodziewałam to właśnie takich wrednych komentarzy i wulgaryzmów na mój temat.
Jak Ty byś sie czuła dyskutując sobie na forum na interesujące Cię tematy, gdyby nagle ktoś skomentował Twoje pytanie, np. dot. makijazystki?
Jeśli nie wiesz o czym piszę, cofnij sie mniej więcej dwa m-ce wstecz.

Mam nadzieję, że teraz, po akcji nefretete23 i innych osób mjących na to wpływ, wszystko wróci do normy. Jeśli nie, trudno. Mnie do naszego wielkiego dnia zostało niewiele - najwyżej po tem nie będę już tu zaglądać.

Czy ja kogoś obraziłam???To ja jestem obrażana i to za co???Za błędy ortograficzne,za to że poleciłam komuś fryzjera czy manikiużystkę.Nie ogłaszam się z jakąś działalnością na forum!!!!!A to jest już reklama.
Każdy ma prawo do swojego zdania.A póki co to na tym forum znajdują się wątki zupełnie niezwiązane z Weselnikiem.Jeżeli ktoś ma ochotę podyskutować to niech wejdzie na towarzyskie.Powtarzałam to już chyba tysiąc razy,no ale niestety i tak co niektórzy robią swoje.
Nie rozumiem po co wyzwiska,obrażania itp.Bo ktoś ma inne zdanie???

Zauważcie że znalazł się ktoś na forum kto pod wielkoma nikami podszywa się pod inne osoby,albo zmienia niki i pisze ciągle to samo.

Ja mam swój nik i jeszcze nikt nie wszedł mi na niego,bo jestem zalogowana.

Niezłe cyrki się dzieją ostatnio na weselniku,a ja próbuję to wszystko z innymi moderatorami poukładać,tylko jedna osoba (albo więcej) utrudnia nam pracę.Nie chodzi mi aby popeirać wszystko co piszę!!!!!!!Macie swoje zdanie i je piszcie,ale bez wyzwisk i wulgaryzmów no i związane z weselnikiem.
Wystosowałam już post do FORUMOWICZÓW,ale jak widać do niewielu trafił.

Pozdrawiam

Ja nie bedę sie tłumaczyć i swoja wypowiedż zostawie bez komentarza!!!Nikogo nie obrażam i nie zycze sobie aby ktos obrażał mnie..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam sie Kinia z Toba w 100%
oczywiscie "Wy trzy", czyli cytrusowa, nefretete i mandarynka musialyscie sie odezwac hm??? chyba sie Wam naprawde nudzi....albo, jak podejrzewaja inni jest was jedna a nie trzy ;-)
jestescie zalosne z tymi "przepychankami" slownymi....

też mi się podobało te forum Dosyc mam tego zamieszania i nefretete na tym forum. Nefretete przestań sie udzielac obrałas się tutaj za psa to nie znaczy ze masz szczekać...

Wole reklamy na forum niż pseudo polecanie, pisane przez te same osoby. Przeciez to jedno i to samo KOBIETO!!!

Popieram cię w całości - żadko tu jestem i czasami się reklamuję np:w ten sposób - suknie ślubne na -

http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/127500/z127562.jpg

Wybór jest i każdy sam decyduje co i gdzie kupić - nikogo nie zmuszam do robienia zakupów w mojej firmie , choć niektórzy ją krytykują - Tylko kto to jest ???. Polecam lekturę www.gest.com.pl - polecam.

To nie jest jedno i to samo.

Będę szczekała jak mi się tylko podoba.
A piszcie sobie co checie,wyzywajcie się i obrzucajcie błotem....ja mam to gdzieś.Tylko adminowi głowy nie zawracajcie później,bo on ma lepsze rzeczy do roboty niż zajmowanie się głupkowatymi docinkami.

Ty nefretete nie masz naprawde co robic...a ze slowem inteligencja to sie w zyciu na pewno "nie spotkalas"....zal mi Cie bardzo...zajmij sie czyms innym kobieto, nie niszcz forum, ktore kiedys bylo naprawde w porzadku...

A co wy mozecie wiedzieć o tym forum???Jak szukacie zabawy i emocji poszukajcie sobie fora Towarzyskie..Tu widocznie nie jest miejsce dla was!!! Mam to gdzieś co o nas piszecie..

Przestałam się już przejmować Waszymi komentarzami.I tak będę robiła swoje czy wam się to podoba czy nie.Oczywiście wg tego co napisałam we watku do WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.

Pozdrawiam

Ja uważam , że administrator tego forum nie powinien udzielać sie w wypowiedziach słowno-pisemnymi i prowadzić dyskusję co mu wolno a czego nie - jeśli bez reklam ma być to forum to powinien być napisany komunikat o treści takiej " ADMINISTRATOR " Z dniem 01.09.2004.r Reklamy firm będa usuwane . i na tym rola admina powinna się skończyć , a nie prowadzić dyskusje z ludźmi typu mandarynka i cytrusowa lub innego pokroju . Admin nie powinien się tłumaczyć i nie powinien też polecać firmy czy inne instytucje formatu restauracji czy makijażu i sukienek lub wiązanek ślubnych. A z mojej strony pragnę pozdrowić wszystkich naszych klientów którzy dokonali w naszym sklepie zakupów dziękuję. REKLAMA.

bez komentarza

Mandarynka* napisał(a):

> bez komentarza

To i po co się Odzywasz jak nie masz własnego komentarza - Szybka jesteś na odpisywanie .

A ja tak sobie myślę że to ty - to - Św. Trójca.
Admin i ta cała reszta w jednej osobie. !

Pomyliłes sie !! a tak pozatym to zostawiam to bez komentarza poniewaz nawt nie warto odpisywać..

nie ma żadnej świętej trojcy w jednej osobie. Poki co od dwudziestu kliku lat jestem na tym swiecie jako ja,a nie nefretete i mandarynka. Moj nick jest cytrusowa i jestem odrębną osobą. I proszę mnie nie mieszać, tak?

Re: Forum "schodzi na

Jesteś powalona baba jak nie warto odpisywać to nie odpisuj i już skończ z tą - twoją durnotą !

Ja bym sie wcale nie zdziwila, z nefertete macie takie samo imie, wiec kto wie, Mandaryna ty tez Magda jestes? Jednak jest duze prawdopodobienstwo, ze jestescie ta sama osoba, przedstawiacie to ten sam niski poziom. A teraz wsciekajcie sie i odpisujcie, uwielbiam te wasze komentarze, bez komentarza :)

Ty jestes durny !!! czy ja cie Wyzywam????!!!! Boli Cie głowa to do lekarza

A ty jestes za to wysoki poziom..!!!jak cholera

Wy naprawde jestescie chore...tzn. nefretete, mandaryna i cytrusowa...piszecie non stop to samo i o tym samym...;-)))) wesolo sie czyta i przy okazji wspolczuje Wam ubogiego jezyka i braku inteligencji ;-)))
popieram to, ze admin powinien pozostawac z boku, a nie jak nefretete mieszac sie w potyczki slowne i robic z siebie idotke...tak to niestety z boku wyglada...smutne ;-(((

Mandarynka i Nefretete - skoro wszyscy nam wmawiają, że jesteśmy jedną i tą samą osobą, moze czas im uwierzyć??? Bo my nie wiemy co piszemy, co myslimy, co mówimy...Muszą to robić za nas - ups - za mnie - inni

Od dzis jestem mandarynką, nefretete i cytrusową w jednej osobie> Jakie fajne uczucie. Pozdrawiam tym, którzy uwierzyli w to, że nie ma nas trzech, tylko jedna pod kilkoma nickami

ja równiez hihihi ale jaja

jeszcze nikt nigdy droga dzasto nie zarzucał mi braku inteligencji i ubogiego języka. Jestem na takich studiach, że tego nie możesz akurat mi nawymyślać. Mogłabyś być bardziej orginalna.

Poza tym, skoro juz mnie prowokujecie, - i żyjecie moimi odpowiedziami (ale to fajne uczucie, że ktoś sie nie moze doczekać aż cos napiszę), - to przypominam że na tym forum okrągło piszę o tym samym: o ŚLUBIE I WESELU.
Piszę o weselu na weselniku - chyba nie pomyliłam forum, co??? A jeśli tak, to napisz proszę, gdzie mogę sobie pisać, tak? Dziękuję ci bardzo.

Hmmm, sądząc po komentarzasz na mój temat i pozostałej dwójki, to pojawiły się na tym forum osoby, które zajmują się tylko komantowaniem naszych wypowiedzi. A nic nie piszą o weselu. Czyli, że ten temat ich nie interesuje. Dziwne.

Ale z drugiej strony fajnie, że mam swoich fanów. Dziękuję Wam bardzo!!!