Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

bardzo fajny pomysł :)))))

ja mogę zrobić jakieś sałatki :) surówki :) udka z kurczaka po meksykańsku :) hennę z regulacją(na tyle przydała mi się szkoła kosmetyczna)
kilka ciast też potrafię upiec ;)

mogę też nauczyć haftowania :)

albo pomóc wystawić aukcję na Allegro (z obróbką zdjęć)

jeszcze nie wiem za co :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Betrisa - czekam na maila :-). studio@justyna-art.pl

ja-majka - czyli zrobisz mi te 40 pierogów i 40 uszek? Czy w w usłudze się mieści zakup składników do nich? Kiedy byś chciała uczyć się makijażu?

z kolczykami to nie ma sprawy, gorzej z pierścionkiem. nie wyczaiłam jeszcze techniki robienia pierścionków, ale kolczyki i bransoletka do komplety-jak najbardziej. postaram się wkleić później troche zdjęć, albo przyślę na maila, bo jeszcze nigdy nic nie wkleiłam... :)

Betrisa, ja byłabym zainteresowana kalendarzem , na co bys go wymieniła?

justyna art, jeśli chodzi o makijaż to jaknajbardziej chętnie bym nawiązała współpracę:) napiszę do ciebie maila

co do kalnedarza, to im lepsza rozdzielczość tym lepiej, zawsze mogę poprostu powiedzieć po obejrzeniu,że zdjęcie się nie bardzo nada:)

Ja piekę, gotuję oraz robię paznokcie żelowe:)

aha- pierogi uczyła mnie robić Babcia z Bieszczad, dobrze doprawione, pyszne :)
Betrisa, a jakie są wymagania co do zdjęć do kalendarza ( jakaś rozdzielczość czy coś, nie znam się a coś słyszałam)

JustynaArt jeśli Babcia Karolinki29 Ci nie zrobi, to ja mogę zrobić pierogi w zamian za naukę makijażu

asiunia z nieba mi spadłaś! poszukuje czegoś dla mojej mamy tj. kolczyków i pierścionka z kamieniem, masz jakieś fotki czy cosik, czy może ci "pokazać" czego szukam?

Justyna ja nie myślałam o konkretnej dacie :) a babci to pewnie nie namówię na większą ilość bo to już wiekowa kobitka a i tak dużo robi, ale może w przyszłym roku ja już będe w tym temacie wyszkolona.

ja proponuję Biżuterię-tzw. hand made. na srebrnych elementów i kamieni, bądź korslików, ale zawsze na srebrze.

super pomysł!!!
ja mogłabym pomóc jeśli chodzi o gotowanie, pieczenie. ale akurat pierogi i uszka to nie moja specjalność;) ciasta-np. ulubione w mojej rodzinie marchewkowe;), surówki, chleby, bułki, dżemy swojej roboty, przeciery owocowe (ale to raczej w sezonie na owoce) itp.

ja jestem dyplomowaną opiekunka dziecieca, wiec moze komus przyda sie moja usluga :)

Moje usługi :-) makijażowo-paznokciowe mogą też być dane w prezencie. Czyli jeśli forumka, z którą się wymienię wycenia swoją usługę na droższą niż moja, to ja mogę np. zrobić manicure itd. komuś innemu, np. mamie forumki :-).

Oprócz osoby, któa zrobi mi pierogi i uszka na święta poszukuję osoby, która:
1. Czasem mogłaby posiedzieć z moimi z dziećmi (mieszkam na Elbląskiej w Gdańsku, uwaga mam dwóch synków - 1 rok i 3 lata).
2. Podjęłaby się przeróbek krawieckich kilku rzeczy (dwie bluzki i dwie pary spodni - trzeba zwężyć, być może obniżyć stan, po schudnięciu są za duże, a szkoda wywalić).

:-)

:-), jesli babcia zrobi dla mnie pierogi i uszka hihi, to mozemy sie umówic na makijaz (jakas date masz na mysli?) lub np. na makijaz instruktazowy, z nauką malowania.

Świetny pomysł :)

Z moje strony oferuję korepetycje z matematyki, fizyki. Zaznaczam tylko, ze dojazd do mnie do Chyloni, bo raczej z brzuchalem ciężko mi.

Justyna ja chętnie za makijaż bym ci te pierogi zrobiła bo ja kompletnie nie potrafię się malować sama, ale w tym temacie sama dopiero zaczynam, to moja pierwsza samodzielna wigilia i na dodatek pierogi robi babcia :)

Betrisa, jeśli byś potrzebowała do sesji zdjeciowej makijaż dla modelki, to ja jestem chętna. Wzamian za coś, nie wiem, co :-).

myślę, że to fajny pomysł :) ja oferuje kartki okolicznościowe i zaproszenia oraz drobne dekoracje, w zamian za co to jeszcze nie wiem, ale może ktoś jak będzie potrzebował mnie to sam coś zaproponuje :)

Jeśli jest na forum jakaś fryzjerka, to byłabym zainteresowana strzyżeniem (mam krótciutkie włosy, jeżyk, strzyżenie muszę zaliczać co 3-4 tygodnie).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......