Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

JustynaArt termin mi odpowiada, odezwę się na maila jutro, coś moje dzieciątko ma ostatnio złe dni i jestem zalatana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak możesz zrób to alfabetycznie bo się miesza...

KTO ---> CO OFERUJE

JustynaArt - wizaż, paznokcie

olciaprincessa - odchudzanie, treningi, diety

kobritta - piecze, gotuje i robi paznokcie żelowe

Asiunia – biżuteria ---> Chełm, asimel@wp.pl

piernik - lekcje tańca

MiA_2008 - piecze i gotuje

ja-majka - robi pierogi ;-)

iwonka_ika - robi pyszny sos słodko-kwaśny

mama hana - gotowanie, pieczenie (surówki, chleby, bułki, dżemy)

Xsantypa - pyszne pierogi (jest zawodowcem)

Martha – surówki i sałatki (na każdą okazję) ---> Suchanino/Nowy Port/Gdynia-Orłowo

AgusiaGda - piecze, gotuje(surówki, sałatki, mięsa), robi hennę ;-), haft krzyżykowy, obróbka zdjęć, elektroniczne zaproszenia/zawiadomienia, a na Święta - rybka w galarecie, pulpeciki rybne w galarecie/po grecku/w occie :-) ---> Przymorze, agusiagda@o2.pl

Martek - gotuje oraz artystycznie pakuje prezenty

nusia85 - gotuje, piecze ciasta, pomoże w sprawach zusowo-kadrowych, obróbka zdjęć, przygotowanie aukcji allegro, prasowanie i mycie okien :)

Karolinka29 - kartki okolicznościowe i zaproszenia oraz drobne dekoracje, bardzo dobre zupy i domowe ciasta (piernik, cycki teściowej, królewiec, biszkopt z kremem tiramisu i brzoskwiniami i inne) , rozliczanie/odzyskiwanie vatu budowlanego z budowy domu

weronka - korepetycje z matematyki, fizyki

yecath - tłumaczenia pol-ros, ros-pol oraz lekcje języka rosyjskiego

MadziaH - pomoc w niemieckim(także tłumaczenia), opieka nad dzieckiem i zwierzakiem ---> Wejherowo, gg 7531424

nanana - korepetycje z matematyki, pilnowanie dziecka ---> Chylonia/Cisowa, gg 8331920

klara - konwersacje po angielsku, tłumaczenia z ang na pol i odwrotnie, PITy, opieka nad dzieckiem. + mąż kucharz

bigbeat - opieka nad niemowlęciem, pomoc w zakresie j. polskiego i wad wymowy, przyrządzanie klasycznych mięsnych dań - zwłaszcza zrazów, kotletów de volaille itp. rarytasów.

Melpomena - opieka nad dziećmi i czworonogiem, doradztwo w zakresie urządzania wnętrz

Kamila - popilnuje dziecka w Pruszczu u siebie

maja - dyplomowana opiekunka dziecięca ---> Niedźwiednik

Jola - podszkoli z autocad, pomoc w aranżacji mieszkania, projekty wizytówek, opieka nad dzieckiem w weekend

Lajla - architektura/architektura wnętrz, a mąż może rozliczyć pit-y, poradzić w księgowości. ---> Gdyni Kamienna Góra, jolantalokic@op.pl

danag - obróbka zdjęć, grafika, tworzenie stron www

Betrisa - fotografia, obróbka cyfrowa, kartki świąteczne, kalendarze, strony www ---> Banino/Morena

Caroca - czyszczenie płaszcza chemicznie, pranie: koszul, krawatów, spodni z kantem + ręczne prasowanie ---> Stogi, gg: 1802933, caroca1@wp.pl

aleksandraa20 - edycja tekstów w wordzie (prace magisterskie itp.)

bazylia - sprawy sądowe, kłopoty z ubezpieczalnią, pisma urzędowe

paulka - jest fotografem i po kursie masażu klasycznego

...sprawy z zakresu prawa... :), tzn. wszystko o świadczeniach rodzinnych i funduszu alimentacyjnym....,

byłoby znacznie więcej ale mieszkam hen... daleko za trójmiastem (60km) więc odpadają.... :)

...mogę doradzić jak postępować z dzieckiem - począwszy od 0+ (tj..,ustalam harmonogram dnia- to działa :) - przynajmniej u mnie :( )...

hmmmm..., jak się coś przypomni dopiszę...

Przy mnie możecie dopisać jeszcze: opieka nad dzieckiem i zwierzakiem, a jeśli chodzi o niemiecki to także tłumaczenia (jestem po fil. germ.)
Mieszkam w Wejherowie, gg 7531424

mi możecie dopisać chylonia/cisowa bo ja to w sumie tak na skraju jednego i drugiego mieszkam. i kontakt gg 8331920.

jest ktos wogole jeszcze z tego regionu?

Bigbeat i Caroca - napisałam Wam maile.

ja-majka się do mnie nie odezwała w sprawie pierogów. Chciałam potwierdzić, czy to aktualne i czy 19.12 jest dobrym terminem.

Nie ma na forum nikogo kto potrafi szyć? Przeróbki ubrań itd.

oj klaro klaro lepiej nie odnajmuj meza:) hehehe , kiedys mi sie lekko dostalo na forum za wynajmowanie meza , jest masazysta:) wiesz trzeba pilnowac swego gniazda, zartuje, :) grunt to zaufanie,

Ja mogę jeszcze odnająć męża który jest kucharzem, może przygotować każdą imprezę, wszystkie dania i pyszne desery.

KTO ---> CO OFERUJE

JustynaArt - wizaż, paznokcie

olciaprincessa - odchudzanie, treningi, diety

kobritta - piecze, gotuje i robi paznokcie żelowe

Asiunia – biżuteria ---> Chełm

piernik - lekcje tańca

MiA_2008 - piecze i gotuje

ja-majka - robi pierogi ;-)

iwonka_ika - robi pyszny sos słodko-kwaśny

mama hana - gotowanie, pieczenie (surówki, chleby, bułki, dżemy)

Martha – surówki i sałatki (na każdą okazję) ---> Suchanino/Nowy Port/Gdynia-Orłowo

AgusiaGda - piecze, gotuje(surówki, sałatki, mięsa), robi hennę ;-), haft krzyżykowy, obróbka zdjęć, elektroniczne zaproszenia/zawiadomienia, a na Święta - rybka w galarecie, pulpeciki rybne w galarecie/po grecku/w occie :-) ---> Przymorze

Martek - gotuje oraz artystycznie pakuje prezenty

Karolinka29 - kartki okolicznościowe i zaproszenia oraz drobne dekoracje, bardzo dobre zupy i domowe ciasta (piernik, cycki teściowej, królewiec, biszkopt z kremem tiramisu i brzoskwiniami i inne)

weronka - korepetycje z matematyki, fizyki

yecath - tłumaczenia pol-ros, ros-pol oraz lekcje języka rosyjskiego

MadziaH - pomoc w niemieckim

nanana - korepetycje z matematyki, pilnowanie dziecka

klara - konwersacje po angielsku, tłumaczenia z ang na pol i odwrotnie, PITy, opieka nad dzieckiem.

bigbeat - opieka nad niemowlęciem, pomoc w zakresie j. polskiego i wad wymowy, przyrządzanie klasycznych mięsnych dań - zwłaszcza zrazów, kotletów de volaille itp. rarytasów.

Melpomena - opieka nad dziećmi i czworonogiem, doradztwo w zakresie urządzania wnętrz

Kamila - popilnuje dziecka w Pruszczu u siebie

maja - dyplomowana opiekunka dziecięca

Jola - podszkoli z autocad, pomoc w aranżacji mieszkania, projekty wizytówek, opieka nad dzieckiem w weekend

danag - obróbka zdjęć, grafika, tworzenie stron www

Betrisa - fotografia, obróbka cyfrowa, kartki świąteczne, kalendarze, strony www ---> Banino/Morena

Caroca - czyszczenie płaszcza chemicznie, pranie: koszul, krawatów, spodni z kantem + ręczne prasowanie

aleksandraa20 - edycja tekstów w wordzie (prace magisterskie itp.)

bazylia - sprawy sądowe, kłopoty z ubezpieczalnią, pisma urzędowe

paulka - jest fotografem i po kursie masażu klasycznego

Xsantypa - pyszne pierogi (jest zawodowcem)

nusia85 - gotuje, piecze ciasta, pomoże w sprawach zusowo-kadrowych, obróbka zdjęć, przygotowanie aukcji allegro, prasowanie i mycie okien :)

Asiunia- asimel@wp.pl

Caroca - mieszkam na Stogach, moj nr gg: 1802933, mail: caroca1@wp.pl

Justyna - kapy, narzuty jak najbardziej pierzemy, nic co zawiera pierze niestety nie czyscimy. kurtka jesli puchowa, koldra ze sztucznym wypelnieniem - to i owszem :-)

Caroca nie to nie okland-prywatna firma mamy dwa sklepy.

maja- mieszkam na niedzwiedniku :)

dopisuje to swoich umiejętności rozliczanie/odzyskiwanie vatu budowlanego z budowy domu, sama nam robiłam już dwa razy :)

Betrisa to faktycznie mamy do siebie blisko, super :)

Ze swojej strony mogę poradzić w dziedzinie architektury/architektury wnętrz, a mój mąż może rozliczyć pit-y, poradzić w księgowości. Dziewczyny, może piszcie emaile lub nr gg do siebie i dzielnice, gdzie można się spotkać ewentualnie, aby łatwiej było się skontaktować. Mój email jolantalokic@op.pl i mieszkam w Gdyni Kamienna Góra, codziennie jestem też w Sopocie.
Pozdrawiam

tak właśnie, tam mieszkam :) a na morenie poprostu dużo bywam

Betrisa tak czytam że ty piszesz Morena/Banino, Banino to rzut beretem ode mnie z Warzenka, jesli mówimy o tym samym Baninnie :) Miszewko, Miszewo - to te okolice?

karolinka to się jakoś umówimy.

Bigbeat - czytałam Twoją wiadomość, zaraz Ci odpiszę.

Caroca - ja wiem, że Ty ze Stogów jesteś, tak się zastanawiam, czy się z widzenia nie znamy :-). I bardzi intensywnie myślę nad praniem w pralni ;-), powiedz mi, czy w grę wchodzi kołdra (ze sztucznym wypełnieniem), kurtka z wypełnieniem z pierza, narzuta na kanapę, itd.? To są rzeczy nie mieszczące mi się w pralce (3,5kg), nawet w pralce 5 kg nie do końca chcą się wypłukać.