Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

olcia Princessa gdzie odbywała sie zajecia? czy to sa indywidualne treningi? jak to wyglada od strony technicznej?
jakby co podaje maila asia3w@wp.pl
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Forumowa wymiana usług? :-) -próba

image

Mia- ja na wiosnę chrzciny będę robić, to mogłabyś mi coś dobrego zrobić do jedzonka:) osób nie będzie za dużo:)

Ja na przykład potrzebuję aby miła i odpowiedzialna osoba 3 razy na miesiąc odebierała mi dwójkę dzieci (z przedszkola -5latkę i ze szkoły -
7latka) i spędziła z nimi 1,5h aż do momentu, kiedy wrócę z pracy.
Mieszkamy w Gdyni na Kamiennej Górze i tam też są dzieci do
odebrania. Nie mamy babci, ani nikogo znajomego kto mógłby
sporadycznie nam pomóc, więc dlatego piszę na forum. Odwdzięczę się finansowo lub pomocą podobnego typu. Mogę podszkolić kogoś w autocad, pomogę w aranżacji mieszkania, zaprojektuję np. wizytówkę lub też popilnuję dzieciątka w sobotę czy niedzielę - Zależy mi na stałej "współpracy". Bardzo proszę o kontakt -
jolantalokic@op.pl

Mogę zaopiekować się maluszkiem (takim niechodzącym) u siebie w domu, mam drugie łóżeczko turystyczne, np. gdyby ktoś chciał wyjść do kina czy na spotkanie.

Pomogę też z polskiego lub dziecku z wadą wymowy - jestem logopedą i polonistką.

Co w zamian? Najchętniej zabiegi kosmetyczne, paznokcie, włosy itp. bo do tego mam dwie lewe. Ewentualnie jakieś przeróbki ciuchów, jeżeli ktoś potrafi szyć - chętnie skorzystam.

bigbeat@vp.pl

JustynaArt a i odbiór byłby u mnie ( Gdynia Główna) bo mam 4 tygodniowego Maluszka w domu :)

mi sie marzy aby komus impreez kulinarnie przygotowac :)
ale nie taka na 100 osob od razu :)

Aleksandra20, a miałabyś dzisiaj może chwilkę, żeby sprawdzić moją pracę licencjacką :-)? Tzn. ja pracę pisałam po rosyjsku, także treści niet ;) Chodzi mi tylko o marginesy, interlinię itepe- czy wszystko jest równo- bo ja jestem pewna, że nie, niektóre rzeczy mi się rozjeżdżają itp

Jutro muszę ją oddać.

I co byś chciała za to :-)?

fAJNY POMYSŁ!!!!

JUZ ZAPISUJE ADRESY I MAILE DZIEWCZYN, KTORE GOTUJA, BO CIAGLE MAM DYLEMAT CO MI KTOS UGOTUJE NA IMPREZKI;(

ja mogę pokonwersować po angielsku, przetłumaczyć z ang na pol i odwrotnie, zrobić PITa, zaopiekować się dzieckiem.

JustynaArt tak kupię produkty, chciałabym, żebyś była zadowolona :), nauka może być w grudniu, połączona z odbiorem pierogów, napisz na kiedy byś je chciała i jakiej wielkości lubisz

Bardzo fajna inicjatywa,chylę czoła:))
ja moge zaoferować opiekę nad Maluszkami jako Niania z długim doswiadczeniem,moge też zaopiekować się psiakami w razie potrzeby bo bardzo bardzo lubię czworonogi:)Poza tym oferuję swoją pomoc jesli ktoś będzie chciał urządzić mieszkanie,kupić meble kuchenne na wymiar,zabudowy na wymiar,kanape,komody czy inne chetnie doradzę może i jakiś rabat dla forumowiczek:)))

ja moge zaoferowac pomoc w edycji tekstow w wordzie :) gdyby ktoras pisala prace licencjacka, magisterska, pomoge w kwestiach techniczno-wizualnych :D

potrafie zrobic dobra ogorkowa i upiec jakies dobre miesko :D

brawo Justyna!!! pomysł rewelacyjny... tylko co ja umiem robić:)

Ja też gotuję, moja specjalność to pieczone mięsa :)

Oprócz tego zawodowo artystycznie pakuję prezenty :) Przed świętami jak znalazł :)

ja mogę zaoferować tłumaczenia pol-ros, ros-pol oraz lekcje języka rosyjskiego :)

tu olcia princessa, ja oferuje odchudzanie, treningi, diety itd, pisze z innego kompa, jakby co zapraszam , czekam na ciekawe oferty, godzina moich uslug to 50 zl za ggodz treningu, , pozdrawiam:), tel 695 519 424

AgusiaGda - ja to bym się z chęcią nauczyła ROBIĆ KOMUŚ hennę z regulacją, sama mam ciemne brwi i rzęsy, ale często klientki pytają się mnie o tego typu usługę. Tylko to już gorzej zrealizować, bo jest model do szkolenia potrzebny ;-).

Ja mogę zaprosić na lekcje tańca grupowe bądź indywidualne - najchętniej za makijaż wieczorowy lub sceniczny. Gdyby ktoś był chętny to czekam na odzew.

ja majka- a co jeszcze robisz, bo u mnie w tym roku wigilia :) jakieś danie by mi się przydało, może ciasto sama nie wiem, pierogów to ja nie mogę jeść niestety bo karmię :(