Forumowa wymiana usług? :-)

Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Forumowa wymiana usług? :-)

świetny pomysł:)
ja jestem fotografem jakby ktoś potrzebował:)a dodatkowo skończyłam kurs masażu klasycznego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

malpomena a w ktorym meblowym? wiesz ja sie przeprowadzam z gdyni do pruszcza wiec pewnie taka odleglosc dla zamowniea to problem, ale zobaczymy, od razu mowie , nie spie na pieniadzach wiec pewnie wszystko bedziemy robic bardzo powoli, no ale przeprowadzic sie z kawalerki do 3 pokoi warto , nawet gdybym miala trzymac garnki w kartonach:)

Jola, ja mieszkam w Gdyni, fakt że na Karwinach, ale jeżdze z małą na spacery do centrum. Jeśli nie przeswzkadzało by ci że odebrałabym twoje dzieci z wózkiem i moją 8 msc córeczką to sie piszę na to. Jeśli jest to tak rzadko jak kilka razy w msc to może czasem uda mi sie babci obchnąć Nikolkę to może i sama bym odebrałą.

iwonka wszystko jest mozliwe, najlepiej zadzwon do mnie n, nr podany w profilu, jest wiele opcji jake moge zaoferowac, nie ma problemu ze karmisz, ja tez karmilam i trenowalam i stosowalam odpowiednia diete , tak zeby maluszkowi niczego ni ebrakowalo, zapraszam

ja moge wyczyscic plaszcz chemicznie, czy wyprac: koszule, krawaty, spodnie z kantem + reczne prasowanie.

w zamian za np. manicure, makijaz codzienny lub pomoc w metamorfozie :-)

olciaprincessa ja bym była zainteresowana takim ułożeniem diety i jakiegoś planu ćwiczeń mam troszkę kg do zrzucenia z ciąży i przed niej :-) chciałabym już teraz coś zacząć robić z ciałkiem pomimo że karmię o ile to możliwe mieszam do końca stycznia na przymorzu a od lutego na Nowym Horyzoncie mój meil iwonka_ika@tlen.pl a gg2608915 będę wdzięczna za info czy to możliwe

ja majka jakby coś to też pisz na mojego maila
beata@betrisa.pl

Olciaprincessa pracuje w Gdyni w meblowym jeśli masz ochote to możesz wpaść pooglądać,wszystko robimy na wymiar,projektant przygotowuje projekty dla ciebie i jeśli zdecydujesz się złożyć zamówienie to ten projektant jest "gratis" dla Ciebie jako klientki to tak pokrótce:)zapraszam jeszcze do zamówień w tym roku bo w przyszłym podobno podwyżki więc warto:)

Bigbeat - ja jestem zainteresowana pomocą logopedyczną dla mojego prawie 3-letniego synka (wypycha język przed zęby), dentystka poleciła jak najszybsze rozpoczęcie korygowania tego. I właśnie miałam szukać logopedy :-). Oferuję, jak już pisałam, makijaże, paznokcie. :-) Mój mail: studio@justyna-art.pl

ewcia - super!! Gdzie na Elbląskiej mieszkasz? Ja numer 73 (róg Elbląskiej i Głębokiej). Odezwij się do mnie na maila (studio@justyna-art.pl), jestem zainteresowana!!!

ja-majka - czy odbiór pierogów (dużych :-) ) i uszek mógłby być 19 grudnia w sobotę? Zamrożę sobie, bo nie mam szans załatwić sobie kogoś do dzieciaków 22 czy 23 grudnia (wszystkie babki przy garach stoją ;-)), a po południu, jak mój mąż wraca z pracy to bez sensu, bo jest ciemno i kiepsko się maluje (idealnie jak jest światło dzienne). Tylko, że wtedy w sobotę byłabym koło godz. 13.30 (pracuję do południa i od razu z pracy bym przyjechała). Czy nie koliduje to Tobie z gotowaniem pierogów na Waszą wigilię?? Napisz do mnie na maila studio@justyna-art.pl, wymienimy się telefonami, adresem itd. Ja przyjmuję zlecenie :-).

yecath: wyslalam ci maila 871404 moje gadu :) jakby co to bedziemy w kontakcie

Justynaart ja tez jestem z Elblaskiej wiec czasem moge sie zajac twoimi maluszkami w zaman za np.paznokcie zelowe.........pozdrawiam

witam
ja jestem na pierwszym roku aplikacji radcowskiej- jakby któraś z was miała jakąś sprawę sądową, kłopoty z ubezpieczycielem czy jakieś pismo do napisania chętnie pomogę- doradzę czy napiszę
mogę też robić tłumaczenia z i na angielski

yecath: dostałam prace :) troche bedzie tam poprawek wizualnych :) jak położe małą to sie za to zabiore i przedstawie Ci moją wersje :) i zobaczysz czy Ci odpowiada :)

dasz mi na to jakies 2-3 godzinki?

ok, tyle tu usług,że się można pogubić ale zapamiętam cię mia:) planujemy chrzest tak w kwietniu lub maju zobaczymy

betriso, przypomnij sie prosze na wiosne wtedy :)

Aleksandra, pracę wysłałam :-) Daj znać, jak lukniesz na nią :)

yecath: wyslij mi prace na aleksandraa20@o2.pl chetnie zobacze jak poloze mala i bym dzisiaj Ci odeslala :)

malpomeno my wlasnie kupujemy mieszkanie i jest do kapitalnego remontu, nie ma nic w kuchni , do zerwania wszystko, kilka pomyslow mam, ale pomoc by sie przydala, szczegolnie zaintereswoal mnie ten rabat na kuchnie:)

nikita , z zajeciami to roznie, mam kilka pan z ktorymi chodzimy na silke, i takie do ktorych dojezdzam do domu, za siolownie trzeba indywidualnie samemu sobie placic, wiec dodatkowy koszt, a tak w domu u klienta robie trening, mam ciezarki, pilke do fitnessu i kilka innych urzadzen , zalezy jaka partie danego dnia sie trenuje, wtedy to zabieram, do tego wszystkiego ukladam jadlospis, czasami sama jade i robie zakupy jak ktos potrafi tylko schabowe na mega tluszczu jesc i nie ma pojecia o zsdrowym jedzonku, takze zakres uslug baaaardzo szeroki, dpo kazdego podchodze indywidualnie, . czekam na propozyzje wymiany, badz panie ktore powaznie mysla o odchudzaniu i zdrowym stylu zycia:) , tak na marginesie gdzies sa moje wypowiedzi na zalogowanym nicku, bede musiala z tego lapa tez sie zalogowac zeby nikt mnie z nikim nie mylil