Alina - opinia (1) 7 zdjęć do wywołania termin 1 dzień. Nie były gotowe do odbioru, nie... Alina Fatalne zdjęcia (1) Nieprocesjonalna obsluga. Zdjecia do dowodu poszly do kosza. Jakieś dzieci... Ewa Zakład fotograficzny godny polecenia (1) Miałam mało czasu na zrobienie reprodukcji ze starego zdjęcia. W innych... Anna
Zdjecie dowodowe;) (2) Mijajacy czas zmusil mnie w koncu do zrobienia zdjecia do dowodu i mialam... Agnieszka Odradzam. (1) Odradzam kobieta jest nieuprzejma, nie pomaga, ma stary aparat, ktorym robi... Łukasz Rewelacja! (1) Robiłam w tym zakładzie zdjęcia do dowodu i paszportu i ze wszystkich jestem... Marzena aż jestem zdziwiona (1) robiłam tam i zdjęcia do dyplomu a ostatnio zdjęcie na płótnie. Zdjęcia do... aga inny format niż zamawiany (1) Niestety zamawiałem 10x15 otrzymałem 9,5x15. Od kilku lat korzystałem z FOTO... Łukasz Stanowczo NIE polecam! (1) Obsługa jest fałszywie miła i nie pomocna. Na prośbę o ew poprawienie... Łukasz GRATISOWA OPERACJA PLASTYCZNA (1) Obsługa jest miła, natomiast kreatywność przerasta wszelkie oczekiwania! Po... Wojtek