Foto ars

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może napisać coś o jakości pracy i solidności fotografa z Gdyni Foto Ars?! Bardzo mi zależy;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Foto ars

Zdjęcia bardzo nam się podobają, wprawdzie dość długo na nie czekaliśmy, ale myślę, że warto było czekać.
Poza tym są bardzo sympatyczni i plener minął nam w naprwdę miłej atmosferze, tak więc polecamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy korzystaliście też z polecanego STUDIO VIDEO AGMA
p. Krzysztofa Stefaniaka?! A ile czasu czekaliście na zdjęcia?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie, nie chcieliśmy video.
na zdjęcia czekaliśmy ponad miesiąc, więc trochę długo, ale w sumie od początku mówili, że to potrwa miesiąc, więc tak naprawdę to mieli tylko kilka dni opóźnienia..

My również korzystaliśmy z ich usług i jesteśmy bardzo zadowoleni, zdjątka są super, były terminowo, no i poza tym bardzo sympatyczni ludzie, a to też się liczy. Polecamy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

u alternatywnych na fotki czeka sie 3 miesiace! wiec az tak dlugo nie czekalas ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok, to cofam moje słowa, że długo czekałam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny salon fotograficzny. Robiliśmy zdjęcia plenerowe i ślub i naprawde bajera wyszly. Do tego jeszcze plytka ze zdjeciami ktore nie znalazly sie w albumie.
Polecam

15 sierpnia bralismy slub i korzystalismy z uslug FOTO ARS zdjecia sa wykonane profesjonalnie do tego piekny album oraz plyta ze zdjeciami ktore nie znalazly sie w albumie. plener przebiegl bardo wesolo. polecamy z mezem wspolprace tak przesympatycznymi ludzmi.

A jakiego mieliście fotografa na ślubie, może tego polecanego przez FOTO ARS?!

Przepraszam, pomyłka;) A jakiego mieliście kamerzystę na ślubie, może tego polecanego przez FOTO ARS?!

Korzystaliśmy z usług foto-ars w ubiegłym roku - szczerze polecamy ; jesteśmy naprawdę zadowoleni zarówno ze zdjęć jak i filmu

widziałam zdjecia koleżanek- jednej ze chrztu, drugiej ślubne - i jedne i drugie bardzo ładne!!!

My mieliśmy Panią Martę z FotoArs we wrześniu 2007, zdjęcia super, na gdańskiej starówce wyszły cudnie, jestesmy bardzo zadowoleni :) a atmosferka też super, pani Marta wprowadza taki nastrój,że buźka sama się cieszy :)Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...