Fotograf

Fotografowanie

Gdańsk, Mariana Kołodzieja 26C

Niezapomniane wspomnienia (1) Moment chwila wieczność. uchwycenie tego co łączy tego czego chcemy to co... Patrycja K Świetny fotograf z pasją (1) Zamówiliśmy u Pani Gosi sesję rodzinną i świetnie się bawiliśmy Magdalena Gorąco Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Gosi, zdjęcia cudowne, naturalne.... Julia
Polecamy! (1) Gorąco polecamy! Z usług Gosi Korzystaliśmy przy okazji Komunii św. naszego... Marzena Serdecznie polecam! (1) Korzystałam z usług Gosi już kilkukrotnie - zawsze ze świetnym wynikiem.... Kasia Domowa sesja z dzieckiem (1) Serdecznie polecam,miła atmosfera,piękne naturalne zdjecia Ewa polecam (1) bardzo polecam ,bardzo dobre podejscie do dzieci,super wspolpraca ,s zdjecia... joanna super mila i profesjonalna sesja, (1) jestesmy bardzo zadowoleni z efektow sesji, jak i calej atmosfery podczas... Paulina Gorąco polecam (1) Zdjęcia z naszego ślubu ( 10.10.2015 ) są wspaniałą pamiątką dla obecnych na... Justyna Sesja rodzina - super! (1) Witam, przypadkiem wygrałam konkurs organizowany przez Panią Małgosię. Ale... Ola Utalentowana Pani Fotograf - polecamy na ślub! (1) Bardzo, ale to bardzo serdecznie polecamy Panią Małgorzatę. Pani fotograf... Jesiony Sesja narzeczeńska :) (1) Sesja z Małgosią to sama przyjemność! zero stresu, super pomysły na sesję, no... Kasia Polecam (1) Pani Małgorzata wie co robi, nie traci czasu na szukanie pomysłów - ma ich... Katarzyna Piękna pamiątka (1) Bardzo fajna atmosfera na planie ,;) super zdjęcia. Polecam usługi Pani... Bogna Serdecznie polecam! (1) Sesja z Panią Małgosią to czysta przyjemność. Super pomysły, miła atmosfera a... aga polecam! (1) morze pomysłów, piękne zdjęcia! cud, miód! Gorąco polecam! marta Super! (1) Piękne zdjęcia oraz fantastyczne podejście do zadania - profesjonalnie i z... Ilona Polecamy! (1) Skorzystaliśmy z usług pani Małgosi dwa razy - fotografowała naszą... Hania Polecam! (1) profesjonalne podejscie, piekne zdjecia i bardzo sympatyczna osob Dana