Fotograf Osowa

Fotografowanie Studio fotograficzne

Gdańsk, Kielnieńska 99/11

Agnieszka - ocena (1) Po raz kolejny korzystaliśmy z usług pani Marzeny. Zdjęcia córki piękne, ja... Agnieszka Iwona - ocena (1) Bardzo profesjonalne studio i przepiękne, dopracowane zdjęcia. Fotograf z... Iwona Iza - ocena (1) Dobrze, szybko, bardzo miło - zdecydowanie polecam Iza
klientka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z uzyskanych zdjęć. Widać że pani fotografka z którą... klientka Iwona - ocena (1) Przemiła Pani, zdjęcia piękne. Z całego serca polecam Iwona Agnieszka - ocena (1) Pani fotograf to kobieta z pasją, profesjonalnym podejściem i... Agnieszka MK - ocena (1) Profesjonalnie i bardzo przyjemnie. Bardzo ładnie wykadrowana i naturalna... MK Anna - ocena (1) szybkie i bardzo dobrej jakości zdjęcia. Fotografka jest przemiłą dziewczyną! Anna Luiza Polak - ocena (1) Pani Marzena z pasją i zaangażowaniem wykonała zdjęcia legitymacyjne mojej... Luiza Polak Agata - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i niespiesznie wykonane zdjęcia. Jestem bardzo zadowolona. Agata Darek - ocena (1) Zdecydowanie polecam Top-Foto. Bardzo miła i sympatyczna Pani, zdjęcia... Darek Magda - ocena (1) Bardzo sympatyczna pani fotograf. Ciągle zagadywała mojego syna, któremu... Magda Magdalena i Milena - ocena (1) Profesjonalna, cierpliwa i bardzo miła obsługa Pani Marzeny. Dobra cena!... Magdalena i Milena Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Zdjęcia wykonane pięknie. Polecam Iwona Iwona - ocena (1) Najlepszy fotograf️️ Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta... Iwona Maja25 - ocena (1) Profesjonalna i miła usługa. Ceny bardzo przystępne. Bardzo polecam. Maja25 Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam super obsługa Mateusz Bozena Bartnicka - ocena (1) Przemiła wlascicielka polecam Bozena Bartnicka Bozena Bartnicka - ocena (1) Przemiła wlascicielka polecam Bozena Bartnicka Karolina - ocena (1) Zdjęcia do dokumentów najlepsze jakie kiedykolwiek miałam! Karolina