Fotograf Osowa

Fotografowanie Studio fotograficzne

Gdańsk, Kielnieńska 99/11

Darek - ocena (1) Zdecydowanie polecam Top-Foto. Bardzo miła i sympatyczna Pani, zdjęcia... Darek Magda - ocena (1) Bardzo sympatyczna pani fotograf. Ciągle zagadywała mojego syna, któremu... Magda Magdalena i Milena - ocena (1) Profesjonalna, cierpliwa i bardzo miła obsługa Pani Marzeny. Dobra cena!... Magdalena i Milena
Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera. Zdjęcia wykonane pięknie. Polecam Iwona Iwona - ocena (1) Najlepszy fotograf️️ Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta... Iwona Maja25 - ocena (1) Profesjonalna i miła usługa. Ceny bardzo przystępne. Bardzo polecam. Maja25 Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam super obsługa Mateusz Bozena Bartnicka - ocena (1) Przemiła wlascicielka polecam Bozena Bartnicka Bozena Bartnicka - ocena (1) Przemiła wlascicielka polecam Bozena Bartnicka Karolina - ocena (1) Zdjęcia do dokumentów najlepsze jakie kiedykolwiek miałam! Karolina Nina - ocena (1) Pani Marzena bardzo miła i profi w swojej dziedzinie. Najważniejsze że... Nina Irena Ladko - ocena (1) Profesjonalnie i sympatycznie. Polecam Irena Ladko Ryba - ocena (1) Polecamy Panią fotograf ze studia Fotograf Osowa. Piękne zdjęcia z sesji... Ryba Krystyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Piękne zdjęcia , bardzo miła Pani... Krystyna adrianna - ocena (1) Bardzo polecam , super fotograf , piękne zdjęcia ️ adrianna Aleksandra - ocena (1) Piękne wyczucie estetyki. Polecam :) Aleksandra Asia - ocena (1) Polecam, miło i profesjonalne!!!! Asia Zuza - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalistka w 200%. Zuza Emilia - ocena (1) Pani Marzena jest super fotografem, serdecznie polecam Emilia Monika - ocena (1) Rewelacja! Przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm :) Monika