Fotograf Osowa

Fotografowanie Studio fotograficzne

Gdańsk, Kielnieńska 99/11

Justyna Smolak - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze :) polecam serdecznie Justyna Smolak Yana - ocena (1) Bardzo dobrze robi zdjęcia, zdecydowanie polecam. Bardzo miła kobieta,... Yana Ewa - ocena (1) Bardzo miła Pani Fotograf, poprawiła na zdjęciu co mogła i z dużym wyczuciem.... Ewa
Jadwiga - ocena (1) Bardzo miła i kompetentna usługa . Jadwiga Roman Deleżuch - ocena (1) Bardzo polecam...jakość zdjęć o klasę lepsza niż u konkurencji, super... Roman Deleżuch Ania - ocena (1) Bardzo miła i kompetenta obsługa. Ania Danuta Zalewska Tłumacz przysięgły języka angielskiego Gdańsk - ocena (1) Wspaniała Pani fotograf. Doskonałe zdjęcia. Jestem niezmiernie zadowolona. Danuta Zalewska Tłumacz przysięg Janusz J - ocena (1) Przemiła atmosfera a jednocześnie profesjonalnie. Szczerze polecam. Janusz J Szymon - ocena (1) Super fotograf bardzo polecam Szymon Adam Nowicki - ocena (1) Zdjęcie biznesowo wyszło znacznie lepiej niż oczekiwałem. Zdecydowanie polecam! Adam Nowicki Katarzyna Damps - ocena (1) Gorąco polecam, świetne studio profesjonalna Pani fotograf i piękne zdjęcie... Katarzyna Damps Iwona - ocena (1) Serdecznie polecam! Przesympatyczna atmosfera, przemiła Pani Fotograf.... Iwona Marzena - ocena (1) "Zdecydowanie polecam ten zakład! Pełen profesjonalizm, świetne podejście do... Marzena Jaroszek6@op.pl - ocena (1) Super kontakt, szybka realizacjia. Polecam na kazdą okazję. Jaroszek6@op.pl Kasia - ocena (1) Polecam gorąco usługi pani Marzeny. Przesympatyczna i profesjonalna. Na pewno... Kasia Aleksandra - ocena (1) Byłam przekonana, że na zdjęciach do paszportu zawsze wychodzi się źle aż... Aleksandra Aleksander - ocena (1) szybko, sprawnie, sympatycznie no i jakościowo bez zarzutu Aleksander Aliaksandr - ocena (1) Wszystko szybko i tak, jak trzeba. Bardzo dziękuję! Aliaksandr Krzysztof - ocena (1) Wizyta w studio fotograficznym przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pani... Krzysztof Beata - ocena (1) Profesjonalnie i niedrogo. Wykonywałam fotografie obrazu olejnego. Wyszło... Beata